РС и матица

Вулин: Процес уједињења Срба је почео и више се не може зауставити

НАТО НЕЋЕ ЗАУСТАВИТИ СТВАРАЊЕ ВЕЛИКЕ АЛБАНИЈЕ АЛИ ХОЋЕ – НАСТАНАК СРПСКОГ СВИЈЕТА
  • Александар ВУЛИН: Оно што су силе Запада дозволиле Шиптарима на Косову и Метохији – неће моћи да забране Србима у Републици Српској

ДОСКОРАШЊИ директор БИА и оснивач Покрета социјалиста Александар Вулин рекао је да велику Албанију неће зауставити НАТО пакт који је створио, а Србе на Косову и Метохији неће сачувати ЕУ, која учествује у њиховом протјеривању, и нагласио да ће само стварање Српског свијета и вођење самосталне и храбре српске политике зауставити ширење велике Албаније.

Поводом годишњице проглашења независности такозваног Косова, Вулин је изјавио да су на данашњи дан Шиптари на Косову и Метохији по својој жељи, а по вољи НАТО пакта прогласили независност.

– Србија је те 2008. године била пред вратима НАТО пакта, под потпуном контролом ЕУ и у никада лошијим односима са Русијом и Кином, а за узврат је добила пљачкашку приватизацију и објаву независности такозваног Косова – навео је Вулин.

Оно што су силе Запада дозволиле Шиптарима на Косову и Метохији, истакао је он, неће моћи да забране Србима у Републици Српској.

– Процес уједињења Срба је почео и то се више не може зауставити – поручио је Вулин, који је и сенатор Републике Српске.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар