РС и матица

Вулин: Запад и НАТО сматрају да им је највећа грешка што српски народ нису војно уништили

НАГЛАСИО: РАТ ИЗ 1999. НИЈЕ ЗАВРШЕН - ВОДИ СЕ И ДАНАС ПРОТИВ СРБИЈЕ И СРПСКОГ НАРОДА У ЦЕЛИНИ
  • Ако прихватимо да је нормално да се немачка нација уједини након два светска рата и свих зверстава, а није нормално да се Срби уједине који су били на правој страни историје, онда су последице НАТО агресије непоправљиве. На нама је да то не прихватимо

РАТ из 1999. године није завршен већ се и данас води против Србије и српског народа у цјелини, који није уништен војнички што Запад и НАТО сматрају највећом грешком, изјавио је сенатор Републике Српске Александар Вулин.

– Они сматрају да је њихова највећа грешка то што српски народ није уништен, не политички, већ војнички. Што једном за свагда 20. век није завршен уништењем српског народа. Што се неуспешно покушавало у најмање два рата. И то сматрају историјском грешком – рекао је Вулин на конференцији поводом 25 година од почетка НАТО агресије.

Зато што то нису урадили војнички, Вулин је навео да су покушали да то ураде политичком окупацијом Србије од 5. октобра 2000. године до 2012. године, активним и промишљеним разарањем војске, полиције, а првенствено морала и моралних вриједности.

Према његовим ријечима, увођење аутошовинизма, проналажење појединаца који мрзе свој народ и траже оправдање за свако зло које је учињено сопственом народу, све су то посљедице НАТО агресије.

Он је нагласио да је уништавање морала највећа посљедица коју је НАТО агресија донијела са собом, те да српски народ мора да се бори против њених погубних посљедица.

Вулин је рекао да је за Србе 20. вијек завршен злочином који никада није и неће бити кажњен, као и да рат из 1999. године није престао, већ да се против Србије и српског народа у цјелини води и данас.

Посљедице НАТО агресије, каже, нису само готово трајно тровање земље и ваздуха већ покушаји успостављања политике чији је циљ уништење сваког другачијег погледа на свијет.

Вулин је рекао да Запад жели да Срби прихвате да су једини народ на свијету који не смије да се уједини, да је „српски свијет“ ружна идеја, док са друге стране постоји и турски и португалски свијет и британски комонвелт.

– Ако прихватимо да је нормално да се немачка нација уједини након два светска рата и свих зверстава, а није нормално да се Срби уједине који су били на правој страни историје, онда су последице НАТО агресије непоправљиве. На нама је да то не прихватимо – закључио је Вулин.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар