Скупштина РС

Стевандић: Очекујем да ће „Српска зове“ бити наш досад најмасовнији скуп

БИЋЕ ПЛОД НАШЕ ВОЉЕ ДА ЖИВИМО СЛОБОДНО И У СВОЈОЈ ДРЖАВИ
  • Предсједник НС РС Ненад СТЕВАНДИЋ након састанка лидера владајуће коалиције: „Српска је у кључном времену када не може направити корак назад. Зато што смо у праву и по Уставу и по Дејстонском мировном споразуму и по Уставу Републике Српске – како по питању односа према резолуцији (о Сребреници) и односа према изборном закону утемељеном на нашем Уставу, тако и по питању свих других атака

Извор: РТРС

ОЧЕКУЈЕМ да скуп „Српска зове“ који ће бити одржан у четвртак од 18 часова буде најмасовнији скуп у Републици Српској јер је он директно пропорционалан са исказивањем наше воље да живимо слободно и у својој држави, рекао је Ненад Стевандић након састанка владајуће коалиције.

– Наши међусобни односи су увијек били добри, а ово кључно вријеме нас чини и одговорним да за сваки потез који будемо доносили имамо правну подлогу и да их доносимо у складу са Уставом – рекао је Стевандић.

Додао је да је Српска у кључном времену када не може направити корак назад.

– Зато што смо у праву и по Уставу и по Дејстонском мировном споразуму и по Уставу Републике Српске како по питању односа према Резолуцији тако и по питању односа према изборном закону који је темељен на нашем Уставу тако и по питању свих других атака – рекао је Стевандић.

Навео је да је Народна скупштина Републике Српске увијек доносила акте који су резултат воље народа у Републици Српској и били засновани на принципима и правним актима.

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар