Скупштина РС

Стевандић: Све рачуне сам угасио прије Додиковог позива – да обрадујем србофобе аутошовинисте

ЈОШ ДА НАМ СЛИКЕ СТАВЕ НА ПЕКАРЕ И БОЛНИЦЕ - ДА НАМ УКИНУ ХРАНУ И ЛИЈЕЧЕЊЕ
  • „Нацисти су 1942. године тражили злато од угледних, богатих Срба да им не побију дјецу. Нама је ипак лакше!“

ПРЕДСЈЕДНИК Народне скупштине Републике Српске Ненад Стевандић рекао је данас да је, и прије него што је предсједник Српске Милорад Додик позвао све под америчким санкцијама да угасе рачуне у банкама и поштеде их одмазде, он то урадио.

– Да обрадујем србофобе аутошовинисте и неонацисте да сам и прије тога угасио све рачуне. Нацисти су 1942. године тражили злато од угледних, богатих Срба да им не побију дјецу. Нама је ипак лакше! – написао је Стевандић Иксу.

Стевандић је нагласио да нико од санкционисаних званичника Српске није учинио кривично дјело и нема пресуду ни у једној земљи у свијету.

– Сад немамо могућност да примамо плату. Још да нам дају видљива обиљежја, да нас познају на улици, наше слике ставе на пекаре, болнице… Да нам укину храну и лијечење. Нацизам 1941. и неонацизам данас – навео је Стевандић.

Предсједник Републике Српске рекао је раније да Амбасада САД у Сарајеву и амбасадор Мајкл Марфи стоје иза пријетњи банкама у Републици Српској да ће бити санкционисане уколико буду исплаћивале примања санкционисаним званичницима Српске.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар