Странке

Бореновић: За ПДП је Јелена Тривић изабрана за предсједника Српске – не одустајемоc

ОБЈАВИО ДА ЋЕ ЊЕГОВА СТРАНКА ТРАЖИТИ ПОНАВЉАЊЕ ИЗБОРА У ВИШЕ ГРАДОВА
  • Јелена ТРИВИЋ: Много је нерегуларности, не само у Добоју и Зворнику, већ широм Српске. Тражићемо да се изборни процес понови у Српској, то је наш крајњи циљ

БРАНИСЛАВ Бореновић, предсједник ПДП, изјавио је да странка не одустаје од проглашења Јелене Тривић за побједника избора за предсједника Српске.

– Подаци које смо објавили су тачни. Правни тим припрема озбиљне правне радње и видјећемо шта се дешавало током ноћи – рекао је Бореновић и додао да ће све детаљно испитати и истражити како би се поновили избори за предсједника Српске у великом броју градова.

Нагласио је да су са неких изборних мјеста били отјерани посматрачи

Посебно је нагласио да у родном мјесту Тривићева није освојила ниједан глас и да то никако није логично.

– Према нама, Јелена Тривић је предсједница Српске. То је воља народа – рекао је Бореновић и додао да све неправилности „чешљају“ правни тимови ПДП-а.

Тривић је навела да су је људи из њеног родног мјеста звали и рекли да су гласали за њу а да она у том мјесту није имала гласова.

– Много је нерегуларности, не само у Добоју и Зворнику, већ широм Српске. Тражићемо да се изборни процес понови у Српској, то је наш крајњи циљ – рекла је Тривићева.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар