Главно Странке

Цвијановић: Очекујем величанствену изборну побједу у Бањалуци и на републичком нивоу

УПОЗОРИЛА ДА ПОЛИТИЧКИ ПРОТИВНИЦИ СНСД НАСТОЈЕ ДА КУПУЈУ ГЛАСОВЕ И ПРЕКО АМБАСАДА БиХ
  • Никола ШПИРИЋ: „Сигурно је да ћемо убједљиво побиједити на предстојећим општим изборима на свим нивоима. Очекујемо и најбољи резултат српске листе у Федерацији БиХ, а то значи четири посланика у Ливањском кантону и посланика у Парламенту ФБиХ“

КАНДИДАТ коалиције СНСД-ДНС-СП за предсједника Републике Српске Жељка Цвијановић истакла је данас да је власт предвођена СНСД-ом много урадила у Бањалуци и Републици Српској и реализовала значајне инфраструктурне пројекте.

„Очекујем величанствену изборну побједу у Бањалуци и на републичком нивоу, упркос томе што видим да наши противници настоје да купују гласове и посредством амбасада БиХ. Све што је урађено у Српској било је због политика СНСД-а и сигурна сам да то грађани препознају“, рекла је новинарима Цвијановићева, након предизборне трибине СНСД-а у бањалучком насељу Старчевица.

Она сматра да ће Бањалука остати упориште СНСД-а, као и бројна мјеста у Српској.

„Политика СНСД-а јесте јака Република Српска, а то значи да је у сваком смислу јачамо. То смо показали у свакој години нашег мандата, па и у најтежим временима и увијек смо били уз народ и побјеђивали“, додала је Цвијановићева.

Носилац изборне листе СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице три Никола Шпирић рекао је да грађани морају гласати за СНСД, јер ће након побједе наставити да ради на развоју Републике Српске.

„Сигурно је да ћемо убједљиво побиједити на предстојећим општим изборима на свим нивоима. Очекујемо и најбољи резултат српске листе у Федерацији БиХ, а то значи четири посланика у Ливањском кантону и посланика у Парламенту ФБиХ“, каже Шпирић.

Предсједник Градског одбора СНСД-а Бањалука Игор Радојичић рекао је ће СНСД у овом граду убједиљиво побиједити.

„Вјерујем да ћемо након 7. октобра у Бањалуци наставити са започетим пословима и реализацијом значајних пројеката“, додао је Радојичић.

(Срна)

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар