Странке

Цвијановић: Удар на Додика је политички прогон изабраних од стране неизабраних

НАГЛАСИЛА ДА ПРЕДСЈЕДНИК СРПСКЕ ИМА ПУНУ ПОДРШКУ СНСД
  • Потпредсједник СНСД Жељка ЦВИЈАНОВИЋ: Неизабрани странац /Кристијан Шмит/ креирао је и нормирао кривично дјело по својим мјерилима и нахођењу. Високи представници – чак и када су легално изабрани према Дејтонском споразуму – немају право да намећу законе нити да их допуњавају

ЖЕЉКА Цвијановић, потпредсједница СНСД, рекла је данас да је ситуација у Републици Српској стабилна и да је власт опредијељена да у складу са могућностима излази у сусрет потребама свих грађана.

Цвијановићева је истакла да СНСД даје пуну подршку предсједнику Републике Српске Милораду Додику уз оцјену да је све што се дешава у погледу судског процеса против Додика политички обојено и да је ријеч о политичком прогону изабраних од стране неизабраних.

– Неизабрани странац /Кристијан Шмит/ је креирао и нормирао кривично дјело по својим мјерилима и нахођењу – рекла је она.

Цвијановићева је истакла да високи представници и када су легално изабрани према Дејтонском споразуму немају право да намећу нити да допуњавају законе.

– БиХ се делегитимише отварањем врата онима који немају никакав легитимитет и који би били одбачени у свакој нормалној земљи – рекла је Цвијановићева.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар