Странке

Додик: Црнадак се није ни један дан ознојио за Српску, а хвалио се шта је све против ње урадио

„ОН ЈЕ ПОЛИТИЧКИ МАРГИНАЛАЦ И ТО ЋЕ И ОСТАТИ – У ТОМЕ МУ НИ МИЛОРАД ДОДИК НЕ МОЖЕ ПОМОЋИ“
  • Лидер СНСД Милорад ДОДИК; „Црнатка ћу највише памтити по чињеници да је у некој од кампања возио Драшка Станивуковића да ме овај гађа камењем. У то вријеме је био министар иностраних послова у Савјету министара. Паметном и превише“

МИЛОРАД Додик, лидер СНСД, изјавио је да је Игор Црнадак политички маргиналац, да ће и остати политички маргиналац и ту му чак ни Милорад Додик не може помоћи.

– Да је Дамјанов Зеленко шеф Клуба посланика ПДП-а у Народној скупштини и да се налупа онако како се редовно налупа Црнадак, као предсједник СНСД био бих принуђен да уђем у полемику са њим, јер су то правила политичког дјеловања, о чему, за разлику од Црнатка, знам понешто. О мом патриотизму не могу судити људи који за Републику Српску нису урадили ама баш ништа, а шта су све урадили против ње јавно су се хвалили по федералним медијима, како су трговали надлежностима и како су развлашћивали Српску – нагласио је Додик, који је и предсједник Републике Српске.

На молбу да прокоментарише изјаву Црнатка да је он у рату био на ратишту са осталим колегама, а да је за то вријеме „екипа која србује са Додиком испод шатора углавном била у Њемачкој и Швајцарској“, лидер СНСД-а је нагласио да нема нико у Републици Српској да не зна гдје је Милорад Додик био деведесетих и каква је његова улога у стварању Републике Српске.

– Игор Црнадак се није ознојио један једини дан свог живота за Републику Српску. Из удобне хладовине комформистичког живота, какав је увијек водио, Црнадак просипа олињале приче и флоскуле о патриотизму. Мој патриотизам и мој рад су ишли 10 пута у континуитету на провјеру грађанима Републике Српске. Баш као и Црнтаков. Ја сам свих 10 пута побиједио. Паметном доста. Осим све учесталијих лупетања по медијима, Црнатка ћу највише памтити по чињеници да је у некој од кампања возио Драшка Станивуковића да ме овај гађа камењем. У то вријеме је био министар иностраних послова у Савјету министара. Паметном и превише – истакао је лидер СНСД.

(Срна)

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар