Странке

Додик: Случај `Мехмедагић` је бошњачки циркус са познатим кловновима

И ОВО ЈЕ ДОКАЗ БЕЗНАЂА КОЈЕ СЕ ЗОВЕ БиХ, А УЋУТАЛИ СЕ АМЕРИКАНЦИ И ЕВРОПЉАНИ

Фото: Фарук Заметица/Н1

  • Милорад ДОДИК: Они који из Сарајева подло сугеришу да хапшење Мехмедагића има везе са Републиком Српском, треба да објасне како то да је муслиман тужилац, да га приводи муслиманска полиција. Ко озбиљно може прихватити да неко из Републике Српске има утицај на њих? То је представа за јавност која ће завршити као и све сличне прије ње. У тој представи нећу и не желим да учествујем

МИЛОРАД Додик, предсједник СНСД, изјавио је Срни да је клацкалица око директора Обавјештајно-безбједносне агенције (ОБА) БиХ Османа Мехмедагића забава бошњачких политичких и полицијских кругова у којој нико из Републике Српске, бар не из странке коју води, не жели да учествује.

Додик је истакао да су озбиљне сумње да је Мехмедагић починио кривична дјела одавно изнесене пред јавност, али СДА је и поред тога инсистирала на његовом новом мандату, тако да све што види, укључујући и оркестриране протесте данас, личи на циркус са познатим кловновима.

Да је било ко из Републике Српске могао или желио да утиче на процес у предмету „Мехмедагић“, како се подло сугерише из Сарајева, треба да објасни како то да је муслиман тужилац, да га приводи муслиманска полиција и ко озбиљно може прихватити да неко из Републике Српске има утицај на њих. Овако имамо представу за јавност која ће завршити као и све сличне прије ње. У тој представи нећу и не желим да учествујем – нагласио је Додик.

Он је констатовао да је ОБА одавно већ антисрпска организација усмјерена против Републике Српске, Републике Србије и српског народа у цјелини.

Нажалост, постоје и неки Срби у тој организацији који су на страни директора ОБА радећи против Републике Српске, Србије и Срба у цјелини на начин да су допустили и подржавали такво дјеловање. Ово је још један доказ безнађа који се зове БиХ. Може се примијетити да ниједан странац, а поготово Американци и Европљани ових дана не говоре о криминалу, корупцији и сличним, њима драгим, епитетима. За и мање упућеног доста – истакао је Додик.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар