Странке

Додик: Тешка времена смо прошли, имаћемо све више радних мјеста и све боље плаћених

„СА НАШИМ ТИМОМ И ОПШТИНУ ЈЕЗЕРО И ЦИЈЕЛУ РЕПУБЛИКУ ЧЕКАЈУ БОЉИ ДАНИ“
  • Жељка ЦВИЈАНОВИЋ: „Сви заједно идемо напријед, Република ће бити само јача. Показујемо своју опредијељеност, жељу и снагу да се окупимо зато што знамо да нам је важна свака општина, Република и не бавимо се прљавим кампањама“
  • Никола ШПИРИЋ: „Останимо у истом строју и 7. октобра када су избори, јер нам требају четири године политичке стабилности да бисмо могли доносити стратешке одлуке од интереса за све грађене Српске. Циљ је да и даље радимо и развијамо Републику Српску“

КАНДИДАТ коалиције СНСД-ДНС-СП за српског члана Предсједништва БиХ Милорад Додик поручио је на данашњој трибини СНСД-а у Језеру да са његовим тимом ову општину и цијелу Републику Српску чекају бољи дани и боља будућност.

„Изборили смо се у готово немогућим условима да опстанемо, а сад је потребно да се развијамо, потребно је још радних мјеста и да она буду боље плаћена“, рекао је Додик.

Он је напоменуо да ће од нове године бити повећане плате просвјетним радницима и да ће покушати да у идућој години повећају просјечну плату око 10 одсто.

„Да бисмо могли да живимо стабилно, морамо имати добро плаћене послове. Заинтересован сам да свако од вас боље живи, тешка времена смо прошли, ствари су сада боље и Република је на бољем путу, а наши рачуни су стабилни“, нагласио је Додик.

Он је додао да му је драго што се и у општини Језеро гради, те да ће и убудуће радити за развој ове локалне заједнице.

Кандидат коалиције СНСД-ДНС-СП за предсједника Републике Српске Жељка Цвијановић рекла је да јој је драго што су увијек на истом политичком задатку, а то је борба за јаку политику и јаку Републику.

„Успијевали смо да подижемо плате, пензије зато што смо били заједно и окупљени око идеје јаке Републике. Радили смо напорно као власт штитећи наше институције, стабилност“, рекла је Цвијановићева.

Она напомиње да су они увијек били велики тим и да ће тако бити и убудуће.

„Сви заједно идемо напријед, Република ће бити само јача. Показујемо своју опредијељеност, жељу и снагу да се окупимо зато што знамо да нам је важна свака општина, Република и не бавимо се прљавим кампањама“, рекла је Цвијановићева.

Носилац листе СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице три Никола Шпирић рекао је да је општина Језеро примјер локалне мултиетничке заједнице гдје сви грађани имају и требају да имају иста права.

„Молим вас да останемо у истом строју и 7. октобра када су избори, јер нам требају четири године политичке стабилности да бисмо могли доносити стратешке одлуке од интереса за све грађене Српске. Циљ је да и даље радимо и развијамо Републику Српску“, рекао је Шпирић.

(Срна)

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар