Странке

Додик: Вишеград је међу најважнијим за развој туризма и културе у Српској – дошли смо по нову побjеду

НОСИЛАЦ ЛИСТЕ СНСД: „КАМПАЊУ СМО ПОЧЕЛИ КАО ФАВОРИТИ, А БИЋЕМО ВЕЛИКИ ПОБЕДНИЦИ“

Фото: СРНА

  • Ми у континуитету побјеђујемо и излазимо пред овај народ са образом јер смо урадили много за овај град. Имамо намјеру да још много тога учинимо
  • Лидер СНСД осјетио и вишечлану породицу Јовановић која има петоро дјеце и уручио им поклоне

МИЛОРАД Додик, предсједник СНСД, изјавио је у Вишеграду да тај град представља једно од најважнијих мјеста у Српској за развој туризма и културе.

Додик је рекао да изградња Андрићграда и све што веже ћуприју са Вишеградом даје овом граду не само значај за Републику Српску, него интернационални значај.

И ми то морамо да пратимо. Задовољан сам што смо завршили многе пројекте и настављамо даље окупљени за Вишеград, окупљени за Републику Српску. Такво окупљање јача снагу Републике, а Вишеграду даје нове димензије за његов укупан развој“, истакао је Додик.

Он је нагласио да је у Вишеград дошао по још једну побједу.

Ми у континуитету побјеђујемо и излазимо пред овај народ са образом јер смо урадили много за овај град. Имамо намјеру да још много тога учинимо“, рекао је Додик.

Он је истакао да ће заједно са кандидатима ове странке на предстојећим изборима и начелником бити учињено све да, у конекцији са Владом, буду ријешена горућа питања, а једно од тих је бањски комплекс „Вилина влас“ у коме ће се ући у реконструкцију вриједну више од три милиона КМ.

„Овдје је била министар финансија (Зора Видовић) која је потврдила наше опредјељење тако да су ови људи најзаслужнији за то што Вишеград има овакву пажњу и овакав развој“, рекао је Додик.

Кандидат за начелника општине Младен Ђуревић, који је и актуелни начелник, рекао је да окупљени за Вишеград, уз присуство свих кандидата и предсједника СНСД-а, обиљежавају почетак кампање у Вишеграду.

„Хвала предсједнику на свим пројектима које смо посљедњих година заједнички са Владом започели, завршили и планирамо да урадимо. Велико је задовољство што предсједник за десет дана по други пут долази у Вишеград“, истакао је Ђуревић.

Он је изразио увјерење да ће СНСД у Вишеграду са својим коалиционим партнерима остварити убједљиву побједу и наставити са свим што је започето.

Носилац листе СНСД у Вишеграду за предстојеће изборе Перо Петровић захвалио је предсједнику странке на свему што је учинио за Вишеград, као и Влади Републике Српске.

Кампању смо почели као фаворити, а изборе ћемо завршити као велики побједници. Наставићемо циклус побједа у Вишеграду“, рекао је Петровић.

Додик је заједно са кандидатима за предстојеће локалне изборе, руководством Општинског одбора СНСД-а и активистима прошетао главном улицом до Андрићграда.

Након Андрићграда, посјетио је вишечлану породицу Јовановић која има петоро дјеце и том приликом им уручио поклоне.

Обиласком Рехабилитационог центра „Вилина влас“ окончао је посјету Вишеграду.

(Срна)

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар