Странке

Кошарац: Иванић као почасни предсједник британске агентуре позива на бојкот избора у организацији Српске

„ОДМЕТНИЦИ ОД ИНСТИТУЦИЈА СРПСКЕ ИЗВРШАВАЈУ НАЛОГЕ СТРАНИХ МЕНТОРА И МЕШЕТАРА“
  • Сташа КОШАРАЦ: Младен Иванић је издајник са предумишљајем и шампион преноса надлежности са Српске на ниво БиХ – индиректних пореза, царине, војске, обавјештајне службе Српске… Издајом интереса Српске се хвалио на политичкој академији СДА. Данас вјероватно има само више милиона фунти разлога да учини исто
  • Кошарац опозиционим странкама поручио да Народној скупштини Републике Српске доставе свој приједлог изборног закона и обећао: „Подржаћемо без да иједно слово промијенимо. Подржати и побиједити по истом том закону“

ЧЛАН Предсједништва СНСД-а Сташа Кошарац изјавио је да је илузорно очекивати да почасни предсједник ПДП-а Младен Иванић, који позива опозицију да не изађу на изборе, брани позицију Републике Српске, њен изборни суверенитет и изборну вољу грађана.

– Иванић позива опозицију да не изађу на изборе, уколико буду организовани по Изборном закону Српске. Шта друго очекивати од почасног предсједника британске агентуре – упитао је Кошарац.

Иванић је, каже Кошарац, „издајник с предумишљајем“ и шампион преноса надлежности са Српске на ниво БиХ, подсјећајући на предају индиректних пореза, царине, војске, обавјештајне службе Српске…

– Издао је интересе Српске и тиме се јавно хвалио на СДА политичкој академији. Данас вјероватно има само више милиона фунти разлога да учини исто. Квислиншка политика ће без поговора подржати и Шмитов закон и сва друга наметнута рјешења, ако им обећају изборну побједу, без обзира на то што српски народ неће гласати за издајнике – написао је Кошарац на Инстаграму.

Према његовим ријечима, одметници од институција Српске напросто извршавају задатке по налогу западних ментора и страних мешетара, а видљиво је да свакодневно на површину избијају појединци који су носиоци пројекта међународне заједнице.

– Тако се сваког дана у јавности појави по један Иванић, Шаровић и други – рекао је Кошарац, који је замјеник предсједавајуће Савјета министара.

Наравно, додао је, да ће им нада и узданица бити смутљивац /Кристијан/ Шмит, на чију помоћ и рачунају јер су подршку грађана Српске неповратно изгубили.

– Нама је то више него јасно. И не, нисмо срећни нити ликујемо због тога. Одговорна политика предсједника Српске Милорада Додика и институција Српске позива на саборност и српско јединство у заштити уставног капацитета и изборног суверенитета Српске од насиља и насртаја Шмита и његове западне дружине – истакао је Кошарац.

Опозиционим странкама је поручио да Народној скупштини Републике Српске доставе свој приједлог изборног закона.

– Подржаћемо без да иједно слово промијенимо. Подржати и побиједити по истом том закону – закључио је Кошарац.

Иванић је раније рекао за федералне медије да опозиција не би требало да иде на изборе ако буде донесен изборни закон Републике Српске и избори буду под патронатом Републичке изборне комисије.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар