Странке

Кошарац: Нећемо дозволити да о Српској одлучују трећеразредне дипломате и прворазредни домаћи издајници

СВИ ЊИХОВИ ЈАЛОВИ ПОКУШАЈИ СУ УНАПРИЈЕР ОСУЂЕНИ НА ПРОПАСТ
  • Дио западних амбасада у садејству са домаћим издајницима дуго покушава различите приступе у рушењу легално и легитимно изабраног предсједника Републике Српске Милорада Додика. Прича је поново актуелизована, а главни актери су освједочени мрзитељ српског народа, амерички амбасадор /Мајкл/ Марфи и самопроглашена предсједница /Републике Српске/ Јелена Тривић
  • Господо, Милорад Додик је избор Републике Српске и српског народа! Српски народ је снага предсједника Додика!

ЧЛАН Предсједништва СНСД-а Сташа Кошарац рекао је да СНСД, ни српски народ никада неће дозволити да о судбини Републике Српске одлучују трећеразредне дипломате и прворазредни домаћи издајници.

– Годинама смо свједоци да дио западних амбасада у садејству са домаћим издајницима покушава различите приступе у рушењу легално и легитимно изабраног предсједника Републике Српске Милорада Додика. Прича је поново актуелизована, а главни актери су освједочени мрзитељ српског народа, амерички амбасадор /Мајкл/ Марфи и самопроглашена предсједница /Републике Српске/ Јелена Тривић – истакао је Кошарац.

Он је подсјетио да су бројни инострани мешетари и представници опозиције у Српској испробали све рецепте обојених револуција и преврата почев од лажних и никад доказаних оптужби за криминал, измишљених корупционаских афера, до застрашивања и уцјене.

– Сада покушавају свој прљави циљ остварити политички монтираним процесом против предсједника Додик пред неуставним правосудним институцијама. И то им је мало, па су се окомили и на чланове његове породице. Од страних мешетара и домаћих издајника ништа друго се и не може очекивати. Једнако тако, ни они не могу очекивати било какав резултат за своја нечасна дејловања и перфидне игре. Сви њихови јалови покушаји су унапријед осуђени на пропаст – нагласио је Кошарац.

Он је додао да су грађани Српске показали имунитет на такве ствари и у пуном капацитету стоје иза политике предсједника Додика и СНСД-а.

– Господо, Милорад Додик је избор Републике Српске и српског народа! Српски народ је снага предсједника Додика! Додикова одговорна политика у заштити Српске и интереса њених грађана препозната је у српском народу, који му даје повјерење у сваком изборном циклусу – написао је Кошарац на Инстаграму.

Јасно је, додао је он, да ће појединци са запада и њихови домаћи послушници, оличени у читаву плејаду опскурних опозиционих ликова наставити са истом праксом.

– Но, ми ћемо и као страначка организација и као народ одољети њиховим притисцима, јер никада нећемо дозволити да о судбини Републике Српске одлучују трећеразредне дипломате и прворазредни домаћи издајници – поручио је Кошарац.

(Срна)

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар