Странке

Ковачевић: И незаконито контролно бројање ће потврдити да је предсједник Српске Милорад Додик

„ПРЕБРОЈАНО ЈЕ ПРЕКО 200.000 ГЛАСАЧКИХ ЛИСТИЋА, А РАСЛИКА ЈЕ МАЊА ОД ЈЕДАН ОДСТО“
  • Портпарол СНСД Радован КОВАЧЕВИЋ: Показало се да је на 27 бирачких мјеста у Бањалуци и седам у Бијељини, Додик добио више гласова на контролном пребројавању у односу на прелиминарне реултате

Извор: РТРС

ПРЕМА подацима које добијамо од наших посматрача из Главног центра за бројање из ЦИК-а, тренутно је пребројано нешто више од 200.000 гласачких листића, што износи преко 31 одсто од укупног броја свих гласова на изборима за предсједника Републике Српске, рекао је портпарол СНСД-а Радован Ковачевић.

– Промјена која је забиљежена у односу на прелиминарне резултате износи 0,9 одсто, дакле мање од један одсто је промјена утврђена тренутно контролним поновним бројањем које је незаконито – рекао је Ковачевић на конференцији за новинаре у Бањалуци.

Он је истакао да то „јасно указује да неће доћи до било какве промјене и да ће нови предсједник Републике Српске бити Милорад Додик“.

Ковачевић је навео да је на 27 бирачких мјеста у Бањалуци и седам у Бијељини, Додик добио више гласова на контролном пребројавању у односу на прелиминарне резултате.

Ковачевић је додао да се у одређеним медијима појавило много дезинформација и да представници опозиционих странака, како је рекао, настављају са комплетном играријом, шарадом и циркусом који су почели прије почетка изборне кампање.

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар