Странке

Шаровић: Моја политика у Сарајеву биће – мир, стабилност и развој

ТРИВИЋ НА ТРИБИНИ У БИЈЕЉИНИ: НАШ ПРИОРИТЕТ У 21. ВИЈЕКУ ЈЕ – МИР, ПОБЈЕДИЋУ КОРУПЦИЈУ
  • Мирко ШАРОВИЋ: Јака и слободна Србија гарантује јаку и слободну Републику Српску. Ако нападају Србију, сваки човјек у Српској мора да је брани

ЈЕЛЕНА Тривић, кандидат ПДП за предсједника Републике Српске, изјавила је на трибини у Бијељини да српски национални интерес за 21. вијек мора бити мир.

„Да се у миру економски снажимо и градимо и да остајемо у нашој Републици Српској“, поручила је Тривићева, а као прво обећање је навела да ће у Српској побиједити корупцију.

Кандидат СДС-а за члана Предсједништва Мирко Шаровић изјавио је да ће његова политика у Сарајеву бити мир, стабилност и развој.

Он је на трибини рекао и да јака и слободна Србија гарантује јаку и слободну Републику Српску и да, ако нападају Србију, сваки човјек у Српској мора да је брани.

Према његовим ријечима, Бијељина и Бањалука кључни су за резултат избора 2. октобра.

Носилац листе ПДП-а за Народну скупштину у Изборној јединици шест Славиша Марковић изразио је увјерење у изборну побједу у Семберији и поручио да ће Република Српска остати поносна и вјечна.

Носилац листе СДС-а за Народну скупштину у Изборној јединици шест Љубиша Петровић најавио је као један од приоритета борбу против криминала и корупције.

На централном митингу СДС-а, ПДП-а и Покрета за правду и ред који је одржан на тргу у Бијељини, уз много кориштења пиротехнике, представљени су кандидати за Народну скупштину из Изборне јединице шест, као и кандидати за парламент БиХ из Изборне јединице два.

(Срна)

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар