Странке

Смиљана Моравац Бабић признала да је честитала Бореновићу и Калаби на притиску на ЦИК

ПРЕДСЈЕДНИЦА СТАТУТАРНЕ КОМИСИЈЕ ПДП СЕ НА ТОМЕ ЗАХВАЛИЛА КАЛАБИ И БОРЕНОВИЋУ
  • РТРС признала: „Написала сам ја ту поруку… Сви шаљу поруке, ето – захвалите господину Бореновићу да је то убрзао и захвалите вашем страначком колеги господину Јови Калаби и ја сам то и написала. Сматрам да јесте на неки начин извршен притисак“

Извор: РТРС

ПРЕДСЈЕДНИЦА Статутарне комисије ПДП, члан Главног одбора и одборник Смиљана Моравац Бабић, потврдила је РТРС аутентичност поруке у Вибер групи Градског одбора ПДП-а у којој се захваљује партијском колеги, иначе члану ЦИК-а БиХ Јовану Калаби и предсједнику ПДП Браниславу Бореновићу, што су извршили притисак на ЦИК у вези са наредбом за поновно пребројавање гласова за предсједника Републике Српске.

– Јесам. Написала сам ја ту поруку. Некако то је био сума сумарум онога што су људи причали дописивали се са мном, слали поруке. Сви шаљу поруке, ето захвалите господину Бореновићу да је то убрзао и захвалите вашем страначком колеги господину Јови Калаби и ја сам то и написала. Сматрам да јесте на неки начин извршен притисак – рекла је за РТРС Моравац Бабић.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар