Странке

Шпирић: Народ Српске ће и Мектићеву и издају савеза којем припада санкционисати на октобарским изборима

„АТАКОМ НА СВЕ СРПСКО ЖЕЛИ ДА ГА МЕНТОРИ ЗАДРЖЕ НА САДАШЊОЈ МИНИСТАРСКОЈ ПОЗИЦИЈИ“
  • Потпредсједник СНСД Никола ШПИРИЋ: „Мектићеве изјаве немјерљиво су штетне по српски народ, а не само Републику Српску“

МИНИСТАР безбједности у Савјету министара Драган Мектић правећи спискове и листе за одрстрел свега што је српско гради себи простор да га његови ментори задрже на садашњој позицији и када прођу избори у октобру, тврди за Срну потпредсједник СНСД-а и посланик у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Никола Шпирић.

„У борби за властите интересе Мектић не преза ни од чега, па му је већ одавно главна мета Република Српска и њене институције, а сад је ударио и по Русији“, каже Шпирић.

Он је додао да овим што сада ради – новим списковима и извјештајима Министарства безбједности БиХ, Мектић прави проблем грађанима Русије да и туристички посјете ове просторе или као промотори културе, спорта, традиције, а да не говоримо о инвестицијама и економској сарадњи.

„Мектићеве изјаве немјерљиво су штетне по српски народ, а не само Републику Српску. Његово незнање и бахатост требало би да буде санкцинисано у складу са законом али, нажалост, више утицаја и надзора немају ни парламентарне комисије нити врх његове странке, СДС, која је расцјепкана и обезглављена“, рекао је Шпирић.

Он тврди да је, након свега што је урадио појединцима и Републици Српској у цјелиини, тешко вјеровати да се Драган Мектић може мијењати.

„Оно у шта смо сигурни је да ће народ Српске на октобарским изборима санкционисати и његову и издају савеза којем припада“, закључио је Шпирић.

(Срна)

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар