Главно Странке

Стевандић: Српска нема ближих и јачих заштитника од Вучића и руководства Србије

ПРЕДСЈЕДНИКЕ УЈЕДИЊЕНЕ СРПСКЕ УВЈЕРЕН ДА СРБИЈА ОД ВУЧИЋА НИЈЕ ИМАЛА ЈАЧЕГ ЛИДЕРА
  • Ненад СТЕВАНДИЋ позвао „све савјесне и одговорне људе са обје стране Дрине, али и у Црној Гори и дијаспори, да се огласе и продемонстрирају своју подршку предсједнику Србије“

ПРЕДСЈЕДНИК Уједињене Српске Ненад Стевандић рекао је да РС нема тренутно ближег и јачег заштитника од предсједника Србије Александра Вучића и руководства Србије.

Стевандић је навео да је јасно да и Србија у историји није имала јачег лидера који је интегрише, развија и јача како у регионалним тако и свјетским оквирима, саопштено је из Уједињене Српске.

Све то је успио чувајући неутралност и стабилност Србије, јачајући јој привреду, институције и војску. Зато је дужност свих савјесних и одговорних људи са обје стране Дрине, али и у Црној Гори и дијаспори, да се огласимо и демонстрирамо своју подршку предсједнику Србије“, истакао је Стевандић.

Он је додао да планирање атентата на Вучића, који се етаблирао као једини носилац политике мира развоја и сарадње на Балкану, а истовремено уздигао Србију не сврставајући се и не повинујући ниједној свјетској сили, говори да нарко-кланови добро прате и сарађују са геополитичким центрима моћи.

Они који то разумију чуваће му леђа, а они који то банализују или се томе изругују на овај или онај начин, можда су дио те велике игре. Али, увијек је оно што нас уједињује било веће и јаче“, навео је Стевандић.

Министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин објавио је 21. јануара да је МУП Србије званично обавијештен о постојању оперативних информација да организована криминала група на чијем је челу црногорски држављанин Радоје Звицер има за циљ убиство предсједника Србије Александра Вучића.

Вулин је рекао да је информација добијена путем Европола, а да остаје на истрази да утврди да ли је Звицер организовао ову криминалну групу сам или је добио наређење од свог политичког шефа.

(Срна)

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар