Одабрано Свијет

American Thinker: САД не управља Бајден већ Сорош преко мреже својих организација

АМЕРИЧКИ ЛИСТ УПОЗОРАВА ДА СУ СВИ У САД ПУТНИЦИ ВОЗА КОЈИ ЈУРИ У ПАКАО
  • Колумниста АТ Брајан КАМЕНКЕР: „У тој мрежи су изузетно паметни и искусни људи који страсно мрзе Америку. Они су неколико деценија ишли ка овоме што сада чине, а имају приступ неизмерном богатству и утицају“

Извор: Факти

ПОСТУПЦИ Џоа Бајдена као председника Сједињених Држава указују на то да Америком заправо управља милијардер Џорџ Сорош преко мреже својих организација, оценио је American Thinker.

Његов колумниста Брајан Каменкер прво је навео да Џо Бајден, који заборавља и имена, пати од „очигледне деменције“. Па указао:

„Неко ко је у таквом стању није могао самостално креира и потпише све оне десетине крајње радикалних декрета који су изазвали деструктивну инфлацију, имиграциону и енергетску кризу са терорисањем грађана. Све указује на умешаност Сорошеве мреже организација. У тој мрежи су изузетно паметни и искусни људи који страсно мрзе Америку. Они су неколико деценија ишли ка овоме што сада чине, а имају приступ неизмерном богатству и утицају. Они су више него способни да организују све наведено“.

American Thinker као неспорну чињеницу износи да је Бајден постао председник САД „захваљујући обимним координисаним напорима усмереним на подривање изборног процеса у САД, укључујући милијарде долара и уплив најмоћнијих америчких корпорација и политичких организација“.

„Није претерано рећи да смо сви ми путници воза који јури у пакао. Ако га ускоро не зауставимо – неће бити повратка“, закључио је Каменкeр.

Сороша многи сматрају финансијским шпекулантом. Активно се бави политиком: његове фондације су више пута оптуживане за свргавање власти у низу држава.

Он сам не пориче да је његов новац „помогао“ да се изведу и „наранџаста револуција“ у Украјини 2004. и Евромајдан 2014. године.

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар