Свијет

Амерички политичар Џефри Јанг тврди да је CIA најгора терористичка организација на свету

ТРАЖИ ДА БУДЕ РАСПУШТЕНА, А ДА СЕ ЗБОГ ДОНБАСА СУДИ БАЈДЕНУ, БЛИНКЕНУ И НУЛАНД
  • Наведеној тројки прикључио и Бјденовог саветника за националну безбедност Џејка Саливана и оценио да их треба послати на по 30 година у затвор – без права отпуста

Извор: Факти

ЦЕНТРАЛНА обавештајна агенција (CIA) је опасна криминална организација и требало би да буде распуштена, изјавио је амерички политичар Џефри М. Јанг.

Он је у своје време био кандидат за гувернера америчке државе Кентаки, а сада упозорава да је CIA најгора терористичка организација на свету – још од свог оснивања 1947. године – и мора одмах да буде уништена.

Са његовим мишљењем сложили су се и читаоци политичаревог Твитер-налога.

„Њени прљави прсти су свуда,“ написао је L.Muzangwa.

„Заједно са НАТО-ом“, додао је tradingnauta.

„Кенедијева обећања да ће распустити CIA и позиви на мир и прекид трке у наоружању коштали су га живота“, уверен је NthCountryMaid .

Јанг је пре удара на CIA изјавио да америчком председнику Џоу Бајдену, државном секретару Ентони Блинкену, његовој заменици Викторији Нуланд и саветнику за националну безбедност Џејку Саливану треба судити за убиства цивила у Донбасу.

Чак је прецизирао: „Треба их послати у затвор на по 30 година без условног отпуста“.

Јанг је Блинкена назвао ратним злочинцем који помаже НАТО-у да убија цивиле у ДНР и ЛНР.

Он је актуелне власти у Кијеву назвао нацистима и објавио да признаје улазак Доњецке и Луганске Републике у састав Руске Федерације.

Још је навео: „Доњецк је сада део Русије, а цела украјинска „влада“ у Кијеву је нацистичка. А то је влада коју контролишу CIA и Пентагон!“

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар