Одабрано Свијет

Бајден поново Камалу Харис прогласио председником Сједињених Држава

У АРИЗОНИ ПОТПРЕДСЕДНИЦУ САД НАЗВАО „НАШИМ ПРЕДСЕДНИКОМ“
  • Нико се није усудио да га исправи, а он грешке – није ни био свестан.  Ово је утолико симптоматичније што се још у време прошлогодишње америчке председничке кампање отворено писало и говорило да ће Бајден бити у Белој кући годину-две и да ће га Харис наследити након што буде морао да се повуче из здравствених разлога
  • Исландски новинар Хаукур ХАУКСОН, који је недавно у Москви разговарао са Путином, о његовом могућем дуелу пред тв-камерама са Бајденом: „Било би изузетно занимљиво пратати такав њихов дуел јер се интелектуални и морални ниво двојице лидера веома разликује. Међутим, сумњам да ће Бајден пристати. Стање у којем је председник САД није подесно за такав дуел. Адекватност Џоа Бајдена Држава није баш идеална. Поврх свега, Бајден се плаши Путина“

АМЕРИЧКИ председник Џо Бајден поново је – по други пут – јавно назвао потпредседницу САД, Камалу Харис, председником Сједињених Држава!

У дану у којем му је Владимир Путин, реагујући на то што га је назвао „убицом“, пожелео „добро здравље“ и понудио му директан разговор о свим отвореним питањима света и руско-америчких односа, који би онлајн могла пратити цела планета.

У наступу који је био посвећен темпу вакцинације у Аризони, амерички лидер је Харис назвао „нашим председником“!

Нико од присутних није се усудио да га исправи и да му укаже на грешку, а сам Бајден уопште није приметио сопствену грешку.

Ово је утолико симптоматичније што се још у време прошлогодишње америчке председничке кампање отворено писало и говорило да ће Бајден бити у Белој кући годину-две и да ће га Харис наследити након што буде морао да се повуче из здравствених разлога.

Коментаришући овај најновији Бајденов лапсус, портпаролка руског Министарства иностраних послова, Марија Захарова, написала је на својој страници на Фејсбуку: „А управо га је председник Путин једноставно позвао да поразговарају“.

Исландски новинар Хаукур Хауксон, који је недавно у Москви разговарао са Путином, поводом спремности председника РС за `велико разјашњавање` пред тв-камерама, рекао је и ово:

„Било би изузетно занимљиво пратати такав њихов дуел јер се интелектуални и морални ниво двојице лидера веома разликује. Међутим, сумњам да ће Бајден пристати. Стање у којем је председник САД није подесно за такав дуел. Адекватност Џоа Бајдена није баш идеална. Поврх свега, Бајден се плаши Путина“.

http://fakti.org/globotpor/bajden-ponovo-kamalu-haris-proglasio-predsednikom-sjedinjenih-drzava

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар