Одабрано Свијет

Бајденов син Хантер оца називао Педо-Питер, алудирајући да је педофил

МАЋЕХУ – ЏИЛ БАЈДЕН – НАЗВАО „СЕБИЧНОМ ГЛУПОМ КУЧКОМ“
  • У iPhone Хантера Бајдена компромитујућих пикантерија има за десеторицу. Ту су и секс са скупим проституткама, и употреба кокаина и метамфетамина, и пословна преписка са украјинским партнерима из војних биолабораторија (Metabiota), и разговори о нафтним концесијама у Казахстану…
  • Џо Бајден – усред кризе са бензином – одобрио продају милион барела нафте из америчког стратешког фонда страној фирми у власништву његовог сина Хантера!

АМЕРИЧКА врхушка мало чиме се разликује азијатских корумпираних владајућих кланова, који себи дозвољава све, а својим противницима – ништа.

Најупечатљивији пример је Хантер Бајден, син актуелног председника Сједињених Држава.

Измигољио се од сваке одговорности након што се пред америчком јавношћу појавио садржај његовог лаптопа.

Изгледа да ће се извући и сада након новог цурења података из његовог личног iPhone.

Садржај Хантеровог iCloud у било којој нормалној земљи одавно би коштао политичке каријере целе породице Бајден.

Подсетимо се како је мутна прича о силовању служавке покосила бившег шефа ММФ-а и француског председничког кандидата Доминика Строс-Кана на врхунцу каријере. Или: како су репутације утицајних аустријских десничарских политичара уништили њихови „искрени разговори“ на Ибици са кокаином и скупим пићима… у друштву „руске лавице“ која им је била подметнута.

У iPhone Хантера Бајдена компромитујућих пикантерија има за десеторицу.

Ту су и секс са скупим проституткама, и употреба кокаина и метамфетамина, и пословна преписка са украјинским партнерима из војних биолабораторија (Metabiota), и разговори о нафтним концесијама у Казахстану, и увреде на рачун његове маћехе.

Пре неки дан је бивши генерал-потпуковник америчке војске Гери Волески суспендован (лишен је права да предаје питомцима) зато што је невино исмејао твит Џил Бајден којим је подржала право на абортусе.

А Хантер, не шкртарећи на изразима, своју маћеху назвао „себичном глупом кучком“.

Интригирајуће је и то што је, према једној од верзија, управо Џо Бајден снимљен на Хантеровом телефону као Педо-Питер… Што је алузија пренежна осећања актуелног председника САД према деци.

Џо Бајден је – што се знало и пре најновијих открића – одобрио продају милион барела нафте из америчког стратешког фонда страној фирми у власништву његовог сина Хантера!

У време највећих цена бензина у САД за последњих 40 година.

Сви ови скандали, наравно, негативно утичу на рејтинг Џоа Бајдена, али он и његова породица и даље управљају америчким, новцем, политиком и војском…

http://fakti.org/alter-america/bajdenov-sin-hanter-oca-nazivao-pedo-piter-aludirajuci-da-je-pedofil

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар