Одабрано Свијет

Бајдену и Харис посаветовано да због миграната на граници са Мексиком – мрдну задњицама

ТРАМП: ОВО ЈЕ УЖАСНО И СУЛУДО – НИКО НИЈЕ ВИДЕО НИШТА ГОРЕ
  • Најезда је почела након што је Џо Бајден – одмах по уласку у Белу кућу – анулирао све Трампове антимигрантске указе
  • Само у фебруару су амерички граничари привели око сто хиљада илегалних миграната. Четири пута више него годину дана раније
  • У привременим притворима је око 15 хиљада малолетника који су покушали да пређу границу без родитеља. У једном од тих центара, који је предвиђен за 80 лица, тренутно је смештено  безмало 700 деце и оних који се претварају да су малолетни

„ПРЕДСЕДНИЧЕ Бајден и потпредседнице Харис, уз дужно поштовање, мрдните коначно задњицама!“

Ове и овакве речи не чују се сваки дан од једног америчког сенатора, чак ни ако је тај сенатор републиканац попут Линдзија Грејема. Пријатеља Џона Мекејна, радикалног „јастреба“ и једог од главних мрзитеља Русије на Капитолу.

Грејем је цитирану реченицу изговорио поводом најезде миграната из централне и Јужне Америку на државну границу са Мексиком. На којој се – како тврде амерички медији – „догађа права хуманитарна катастрофа“.

Наводе да стотине хиљада миграната покушавају да уђу у Сједињене Државе на све могуће начине, укључујући и цео арсенал  превара.

Либерални не штеде епитете за сузе, патње деце, прљавштину, болести, лешеве…

Само у фебруару су амерички граничари привели око сто хиљада илегалних миграната. Четири пута више него годину дана раније.

У привременим притворима је око 15 хиљада малолетника који су покушали да пређу границу без родитеља.

У једном од тих центара, који је предвиђен за 80 лица, тренутно је смештено  безмало 700 деце и оних који се претварају да су малолетни.

Бивши председник САД Доналд Трамп написао је:

„Ово што сада посматрамо је нељудско. Ти људи, та деца – наглашавам, огроман број деце – буквално живе у страшном блату. То што се тамо дешава напросто је сулудо. То је ужасна ситуација. Нико није видео ништа горе“.

Сенатор из Тексаса, Тед Круз, чији је отац и сам имигрант са Кубе, изјавио је: „Ово је срцепарајућа трагедија“.

Најезду је испровоцирало то што је Бајден – одмах по уласку у Белу кућу – анулирао све Трампове антимиграционе мере.

Многи су до границе стигли у белим мајицама са Баједновим именом на грудима.

Либерали мигранте и поготово њихову децу називају „сањарима“, али Бајден не сме да нагло отвори граничне прелазе. У суштини, нико не жели да призна грешку…

Бајден се није либио да оптужи Трампа што мексичку децу депортује у њихову земљу где, како је тврдио. умиру од глади. Наравно, није ни покушавао да објасни због чега је то САД-а, а не владе Мексика…

Бајден и даље има на својој страни либерале попут режисера и глумца Питера Фонде који је јавно сугерисао да се Трампов син, дванаестогодишњи Барон, одузме мајци и „затвори у кавез са педофилима“.

А мигранти и даље надиру. Масовније него што је и „добром Бајдену“ по вољи…

http://fakti.org/globotpor/bajdenu-i-haris-posavetovano-da-zbog-situacije-na-granici-sa-meksikom-mrdnu-zadnjicama

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар