Свијет

Британцима из Москве поручено: Путин није Бог па да његови агенти ходају – у секунд! – исто

РУСКО МИНИСТАРСТВО ИНОСТРАНИХ ПОСЛОВА УПОЗОРИЛО ДА ЛОНДОН МАНИПУЛИШЕ СНИМЦИМА
  • Портпаролка МИП РФ Марија ЗАХАРОВА указала да су мушкарци које Лондон назива „руским агентима“ на различитим скриншотовима снимака надзорних видео-камера снимљени на ИДЕНТИЧНОЈ ПОЗАДИНИ. А још је и време настанка снимака У СЕКУНД ИДЕНТИЧНО! Оцијенила је да су то просто фантастичне и фактички немогуће ПОДУДАРНОСТИ, а највјероватније – фотомонтажа

БРИТАНЦИ кад лажу и манипулишу, чине то баш онако – британски.

Међутим, ни то им не помаже да се извуку из живог блата више него проблематичног „тровања Скрипаља“. штавише, све се више сами запетљавају и заглибљују.

Портпаролка Министарства иностраних послова Русије управо је освјетлила „рупу“ коју су копали званичној Москви, а сами у њу упали.

Успјешно је довела у питање вјеродостојност фотографија на којима су двојица млађих мушкараца које је Лондон огласио „сарадницима руске војне обавештајне службе (ГРУ)“ који су отровали двоструког агента Сергеја Скрипаља и његову кћерку Јулију. И још их назвао Александром Петровом и Русланом Бошировом.

Захарова је указала да су „руски агенти“ на различитим скриншотовима снимака надзорних видео-камера снимљени на ИДЕНТИЧНОЈ ПОЗАДИНИ.

А још је и време настанка снимака У СЕКУНД ИДЕНТИЧНО!

Захарова је поводом тих просто фантастичних и фактички немогућих ПОДУДАРНОСТИ изјавила:

„Или се ради о фотомонтажи са постављањем датума и времена преко снимака или су `сарадници ГРУ` научили како се може ходати истовремено, или су њихови ликови узети са двије различите фотографије. Ради се очито о тролингу који би да досегне ниво бога“.

Захарова је указала да су фотографије могле настати  приликом уласка „Петрова“ и „Боширова“ у Велику Британију, а у том случају су `осумњичени` морали имати британске визе.

Да би их добили – наставила је Захарова – британске службе су о њима морале да претходно обезбиједе „биометријске и друге податке“.

Додала је да је амбасадор Велике Британије у Москви Бристоу био позван у МИП РФ да би представио те информације, али да је потпуно одбио да то учини.

Подсјетивши да се у Лондону тврди да Британија располаже свим подацима о лету којим су `осумњичени` стигли у ту земљу, поставила је питање:

„Ако је заиста тако, зашто нам те податке већ пола године не стављају на располагање?“

Врх руске дипломатије убрзо је објавио да ће ускоро са „случајем Скрипаљ“ – истовремено у Њујорку и Хагу – упознати свјетску јавност.

„Колико год да је моћан – Путин ипак није Бог!“

НА горњем снимку неким ходником иде „Александар Петров“, а на другом – „Руслан Боширов“, али је време (са десне стране) апсолутно идентично.

Тим поводом је познати руски универзитетски професор – кардиолог Армен Аствацатрјан – примјетио:

„Јасно је да је Путин моћан, али је таква подударност превише чак и за њега. Он ипак није Бог!“

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар