Одабрано Свијет

CNN: Демократе против Трампа наступају као корисни идиоти Русије

ПРАВНИ ТИМ ПРЕДСЕДНИКА САД ПОЧЕО ДА У СЕНАТУ ИЗНОСИ ЊЕГОВЕ ДОКАЗЕ И КОНТРААРГУМЕНТЕ
  • Шеф Трамповог правног тима, Пат ЧИПОЛОНЕ који ће пред сенаторима наступати још два дана, оптужио демократе да ни један једини минут нису потрошиле на процењивање какве ће последице по САД имати њихова игра са импичментом
  • А последице је овако проценила главна антитрамповска телевизија Америке (CNN): Конгресмен  Адам Шиф унапред сумња у легитимност нових председничких избора на којима Трамп може поново однети непоштену победу. Шифово држање је вишеструко опасније од свега што се тврди да ће Трамп учинити! Да сам злобан, из свега бих извео закључак да је Шиф Путинов агент. Шиф је наступио као корисни идиот Русије и плеше како она свира“

АДВОКАТИ Доналда Трампа почели су да износе доказе, контрааргументе и оцене председника САД на импичмент-суђењу у горњем дому Конгреса САД (Сенату).

Шеф Трамповог правног тима, Пат Чиполоне, оптужио је демократе да ни један једини минут нису потрошили на процењивање какве ће последице по САД имати њихова игра са импичментом.

Сенатори ће гласањем одлучити: да ли је Трамп у у лето прошле године, у разговору са украјинским председником Владимиром Зеленским, злоупотребио положај и да ли је потом ометао истрагу у представничком (горњем) дому Конгреса САД о томе.

Трампови адвокати имаће у наредна три дана по осам сати за побијање оптужби демократа.

За њих ствари не стоје добро, не само зато што би им за збацивање трампа били потребни гласови две трећине сенатора, а они имају само 47 од укупно 100.

Главна антитрамповска телевизија Америке – CNN – оптужила је демократе укључене у импичмент-процедуру да су „Путинови корисни идиоти“.

Његов политички коментатор Скот Џенингс оценио је да „линија Демократске партије поводом Трампа подрива поверење у демократско устројстзво САД више од било чега што је чинио и што чини актуелни председник САД“.

Повод за коментар била је изјава утицајног конгресмена-демократе Адама Шифа да „унапред сумња у легитимност нових председничких избора на којима Трамп може поново однети непоштену победу“.

У коментару CNN се посебно наглашава:

„Када конгресмен (Шиф) са трибине Сената – пре него што је и један једини гласачки листић попуњен – проглашава нелегитимним изборе који ће бити одржани у новембру – то иде на руку жељи Русије да (у САД) сеје неповерење и раздор. Демократа Шиф тиме уништава ауторитет политичких института САД. Демократе подривају и поверење у администрацију председника САД као такву“.

Џенингс упозорава да демократе преко Шифа фактички тврде да су стубови носачи америчке демократије после 250 година пали и да САД више нису демократска земља. И подвлачи:

„Шифово држање је вишеструко опасније од свега што се тврди да ће Трамп учинити! Да сам злобан, из свега бих извео закључак да је Шиф Путинов агент. Али, то није истина и сви бисмо морали да будемо обазривији када једни другима лепимо сличне етикете. Међутим, Шиф је наступио као корисни идиот Русије и плеше како она свира“.

http://fakti.org/alter-america/cnn-demokrate-protiv-trampa-nastupaju-kao-korisni-idioti-rusije

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар