Одабрано Свијет

CNN: Западу не остаје ништа осим да Русима забрани улазак у западне земље

САВЕТУЈЕ САД И ЕУ ДА СЕ ЈЕДИНО ЧУВАЈУ ВОЈНОГ СУКОБА СА МОСКВОМ
  • Колумниста водеће америчке русофобске телевизије: Који алати су остали у дипломатском арсеналу Запада? Разочаравајуће их је мало. Међу њима је и блокирање вишемилионских послова са некретнинама који су Лондон и Мајами претворили у игралишта за богате Русе. Остаје и тренутно протеривање руских држављана из западних земаља

ЗАПАД нема никакву полугу утицаја на Русију, па му преостаје само да забрани Русима улазак у западне земље и да протера оне који су већ тамо

Ово је написао колумниста CNN Мајкл Бочуркив.

Навео је да се Запад, како се ближи 2022. година, све више труди да предвиди следећи потез руског председника Владимира Путина на сложеној геополитичкој шаховској табли.

И подсетио да спрема „агресивни пакет“ антируских санкција уколико Москва поново одлучи да „отима земљу Украјине“.

Оценио је да је Путин „у завидној позицији да командује” јер је Европа „у рукама енергетске кризе” са мало резерви, а Русија јој испоручује око 40 одсто гаса.

Након што је нагласио да је „Кремљ већ показао способност да издржи најоштрије санкције Запада”, исти CNN-овац са горчином пита и указује:

„Који алати су остали у дипломатском арсеналу Запада? Разочаравајуће их је мало. Али неке опције остају: забрана путовања Русима, блокирање вишемилионских послова са некретнинама који су Лондон и Мајами претворили у игралишта за богате Русе. Остаје и тренутно протеривање руских држављана из западних земаља. Другим речима, може се чинити све што је потребно, осим директног војног сукоба са Русијом“.

http://fakti.org/quo-vadis-orbi/cnn-zapadu-ne-preostaje-nista-drugo-osim-da-zabrani-rusima-ulazak-u-zapadne-zemlje

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар