Одабрано Свијет

Да ли је Трампов лични адвокат Руди Ђулијани коначно стао на реп Сорошу?

ОПТУЖУЈЕ ГА ДА ЈЕ БИО УКЉУЧЕН У МРЕЖУ ЗА КРАЂУ ДРЖАВНОГ НОВЦА УКРАЈИНЕ

Рудолф Ђулијани

  • Рудолф Ђулијани тврди да је за пљачкање Украјине коришћена ова шема: администрација САД одобрава Кијевуновчану помоћ од неколико милијарди долара; поделом те помоћи бави се америчка амбасада у Кијеву; средства не стижу до укајинских пројеката већ завршавају у НВО  које контролише Сорош…
  • Ђулијани тврди и да је бивша америчка амбасадорка у Кијеву Мари Јованович лагала под заклетвом да није ометала истрагу новог украјинског тружиоца Јурија Луценка о крађи државног новца ореко компаније Franklin Templeton, чији је један од  инвеститора Адам Шиф, високи функционер Демократске партије и шеф комитета Представничког дома за обавештајне службе и комисије која је предложила формулације за гласање о импичменту.
  • Трампов правни саветник наводи и да је државни тужилац Летоније – две недеље пре смењивања украјинског тужиоца Виктора Шокина – упозорио Кијев да је дошло до сумњиве трансакције између Украјине и Кипра. Конкретно: да је новац уплаћен фирми чији је власник олигарх Виктор Пинчук који је тесно повезан са Сорошем. А да је део тог новца потом стигао до Хантера Бајдена, сина бившегф потпредседника САД Џоа Бајдена…

ИЗГЛЕДА да је велики махинатор Џорџ Сорош коначно долијао. Или: да би могао долијати.

У својој Америци је оптужен за заверу. Одједном против две земље. Својих САД  и Украјине.

Што је посебно индикативно и значајно, не упире у Сороша оптужујућим – а ни тужилачким – прстом нико из Србије, Мађарске, Русије или Украјине.

Чини то Рудолф Ђулијани, лични правни заступник Доналда Трампа који је на врхунцу каријере био градоначелник Њујорка, а био је и заменик државног тужиоца Сједињених Држава. Све у свему: правни разарач који је `нанишанио` једног од жреца „светске владе“ и `лукавог и генијалног финансијског шпекуланта-глобалисту`.

Ђулијани је планирао да у мају посети Кијев. Да би појачао Трампове аргументе против импичмент и да би нашао доказе да је Џо Бајден, бивши потпредседник САД који ће му бити конкурент на изборима 2020-те, корупционаш који је вршио притисак на Украјину.

Ђулијани је намеравао да разговара и са новим председником Украјине Владимиром Зеленским, али је то блокирала амбасада САД у Кијеву.

До те посете је дошло тек када је Трамп сменио амбасадорку у Кијеву Мари Јованович.

Ђулијани је посетио још неке земље и спремио чак и три тв-емисије у којима доказује да су у врху Демократске партије прљави корупционери и да су импичмент-процедуру осмислили и извели (у доњем дому Конгреса САД) „учесници абнтидржавне завере“.

Ђулијани, поред осталог, показује како су смењеног државног тужиоца Украјине, Виктора Шокина, покушали да отрују живом.

Наводи да је Шокин кључни сведок против бајдена и његовог сина Хантера и да је екс-потпредседник САД, уцењујући Кијев кредитом ММФ, изнудио његову смену. Након отварања антикорупционе истраге у компанији Burisma, од које је Хантер добио милионе долара само зато што је „Бајденов син“.

Ђулијани тврди и да је Јованович лагала под заклетвом да није ометала истрагу новог украјинског тружиоца Јурија Луценка окрађи државног новца ореко компаније Franklin Templeton, чији је један од  инвеститора Адам Шиф, високи функционер Демократске партије и шеф комитета Представничког дома заобавештајне службе и комисије која је предложила формулацијеза гласање о импичменту.

Џорџ Сорош

Трампов правни саветник наводи и да је државни тужилац Летоније – две недеље пре смењивања Шокина – упозорио Кијев да је дошло до сумњиве трансакције између Украјине и Кипра. Конкретно: да је новац уплаћен фирми чији је власник олигарх Виктор Пинчук који је тесно повезан са Сорошем. А да је део тог новца потом стигао до Хантера Бајдена.

Ђулијани тврди да је Сорош утицао на именовања четворице амбасадора САД  у Украјини (укључујући и Јованович), да је „користио услуге ФБИ“ за блокирање истрага које би могле да буду непријатне за њега и Демократску партију.

Он Сороша оптужује и да „вулгарни и банални лоповлук“.

Тврди да је коришћена ова шема: администрација САД одобрават Украјини новчану помоћ од неколико милијарди долара; поделом те помоћи бави се америчка амбасада у Кијеву; средства не стижу до укајинских пројеката већ завршавају у НВО које контролише Сорош…

Ово више није лукава мрежа са спрегом политичара и НВО за легализацију шпекулативних профита већ – елементарна крађа државног новца са подмићивањем „утицајних домородаца“.

Ђулаијани је овоме додао: „Ти људи су способни и да убијају. Већ су то и чинили. А имају медијску заштиту какву никада није имала ни мафија“.

Нису велики изгледи да ће Сорош бити сатеран у ћошак.

Међутим, за већ направљени „портрет ђавола“ (Сороша) Ђулијани увелико добија и аплаузе. Нимало случајно.

Показао је да је „зли геније глобализма“ много простији и приземнији него што се `продавао` деценијама. А пљачкање Украјине је доказ – да је и рањивији него што се досад сматрало…

Заинтересованих за Сорошево посртање има више него довољно. Јер, многи су уверени да је он финансирао кијевски „мајдан“, да он поткупљује европосланике, да он спрема обојену револуцију у Русији…

http://fakti.org/alter-america/da-li-je-trampov-licni-advokat-rudi-djulijani-konacno-stao-na-rep-sorosu

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар