Свијет

Ђукановићев НАТО-блок изгубио и у Никшићу – изостао реванш ДПС

НА УЛИЦАМА НАРОДНО СЛАВЉЕ: ПЈЕСМЕ И ГУСЛЕ, ЗАСТАВЕ СРБИЈЕ И СРПСКЕ ЦРНЕ ГОРЕ
  • Побједничку већину у никшићкој скупштини формираће одборничке листе «За будућност Никшића» (прелиминарно – 26,6 одсто освојених гласова) и «Мир је наша нација» (23,9 одсто)
  • Има шта и да се слави. Никшићки избори су показали да је српска Црна Гора у успону, да НАТО-режим у Подгорици није успио да се реваншира за нокдаун на парламентарним изборима. У суштини, свака сљедећа побједа биће послије Никшића лакша и извјеснија

РЕЖИМ Мила Ђукановића изгубио је – послије Скупштине црне Горе и Владе – стратешки важни Никшић.

Иако ће његова монтенегринска коалиција маскирана под „Европски тим за Никшић» добити – заједно са купљеним гласовима – до 39 одсто, биће то пораз са далекосежним посљедицама. Пораз који ће убрзати урушавање србофобске монтенегринско-криминалне вертикале у Црној Гори.

Побједничку већину у никшићкој скупштини формираће одборничке листе «За будућност Никшића» (прелиминарно – 26,6 одсто освојених гласова) и «Мир је наша нација» (23,9 одсто).

Вјероватно ће им се придружити и «Црно на бијело» (4,1 одсто).

Чим су се појавили први резултати, односно – чим је постало јасно да Ђукановић и његови губе, присталице коалиције «За будућност Никшића» (окупљене око Демократског фронта) преплавиле су центар града.

Почело је славље уз ватромет, гусле, пјесме и бакљаду.

Грмиле су косовске пјесме. Вијориле су се заставе Србије и старе црногорске.

Улицама су кружиле колоне аутомобила коалиције „За будућност Никшића“, а у мањем броју било је и аутомобили присталица ДПС-а који машу државним заставама Црне Горе.

Има шта и да се слави.

Никшићки избори су показали да је српска Црна Гора у успону, да НАТО-режим у Подгорици није успио да се реваншира за нокдаун на парламентарним изборима.

У суштини, свака сљедећа побједа биће послије Никшића лакша и извјеснија.

http://fakti.org/njegosevi-srbi/montenegro-blok-izgubio-i-u-niksicu-poraz-koji-ce-ubrzati-urusavanje-rezima

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар