Одабрано Свијет

Џоан Роулинг поново изашла на црту глобализму, објавила: „Не постоје трансродне жене“

НА ЗАПАДУ ЈЕ ЗАБРАЊЕНО „ТРАНСЖЕНУ“ НАЗИВАТИ ЧАК И БИВШИМ МУШКАРЦЕМ...
  • Упозорила не само своју Шкотску: „Слободи говора и веровања ће доћи крај ако постане злочин тачно описивање нечијег биолошког пола“. И поручила: Ако је ово трансфобично – ухапсите ме
  • Роулинг данас штити свој биолошки пол и зато што на Западу нема мушкараца са истом храброшћу, нивоом прихода и славом способним да заштите жене. Сви су `кенселовани`. Сасвим прецизно: сви су уништени

Извор: Факти

ШИРОМ света омиљени романописац, можда и најбогатији писац на планети, 58-годишња Џoан К. Роулинг, прекршила је не само заповести глобализма и његове политичке коректности, које су изгледале као да су исклесане у граниту, већ и закон који је на снази од 1. априла у њеној Шкотској – и директно је објавила да не постоје „трансродне жене“.

„Слободи говора и веровања у Шкотској ће доћи крај ако постане злочин тачно описивање нечијег биолошког пола“, рекла је Роулинг и додала да ако закон сматра да је њен говор трансфобичан, односно кажњив прекршај, онда нека биће ухапшена.

По закону који је поменула, заиста је забрањено називати „трансжену“ бившим мушкарцем или само мушкарцем. Такође: забрањено је и жену која себе сада сматра мушкарцем, звати „бившом женом“ и спомињати њен биолошки пол.

Овакав наступ Роулинг није први. Тада се огласила поводом конструкције да су жене „људи који имају менструацију“.

Одмах потом је престала да постоји и за холивудске студије који су зарадили много милијарди од филмских адаптација њених романа.

Леђа су јој окренули и они који су јој дуговали славу, каријеру и новац.

Први међу таквима је био нико други до Даниел Радклиф.

Роулинг није била на списку гостију ни на гала пријему поводом снимања првих филмова о њеном Харију Потеру.

Чинило се да је Роулинг готова – да ​​је, иако није погубљена као Марија Стјуарт, постала парија.

Међутим, у свету у коме не владају принципи, већ новац – брзо су схватили да су „инклузија“ и „борба за права трансродних особа“ једно, а профит друго. Стога је Роулинг добила својеврсну „условну слободу“. Као да јој је опроштено.

За Роулинг, њене речи да је биолошки пол неопозив, а да „трансродност” врло често нема везе са правима, већ служи као параван за разне „сексуалне предаторе”, израз су њених уверења. А такође и храбрости да се заузме за принципе.

Она брани своје принципе јер ко, ако не она, зна шта значи бити жена и самохрана мајка, па управо из тих разлога постати жртва агресије или мета дискриминације.

Пре планетарн славе и милијарди, Роулинг је седела по јефтиним кафићима где се могао добити бесплатан чај, а у женским тоалетима били бесплатни производи за хигијену за сиромашне жене и за њихову подједнако сиромашну децу.

Роулинг је сматрала да је израз „људи који имају менструацију“ увреда за њену женску природу и женско достојанство, делом зато што зна како је када имаш менструацију, али немаш новца за тампоне или улошке.

Она данас штити свој биолошки пол и зато што на Западу нема мушкараца са истом храброшћу, нивоом прихода и славом способним да заштите жене.

Сви су `кенселовани`. Сасвим прецизно: сви су уништени.

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар