Одабрано Свијет

Fox News: Америка у Путину има лукавог противника, а Русија у Бајдену – изгубљеног и збуњеног

„ДОК ПУТИН РАШЧЛАЊУЈЕ ВЕКОВЕ СВОЈЕ ИСТОРИЈЕ – БАЈДЕН СЕ РАСПАДА НА НОГАМА“
  • Бајденови треба да се захвале медијима што су оволико дуго штитили јавност САД од истине о Џоу. А истовремено без краја и конца писали о Путиновим мистериозним болестима, његовим дрхтавим ногама и наводном срчаном удару. Медији су чак тврдили да има двојника. Џо би боље изгледао да се то односило на њега.
  • Поставља се питање: како Бајден може да се одупре Путину ако не може да се носи ни са глутеном? Поврх свега, захваљујући Џоу, наша земља је унутар себе раздвојена безмало колико Русија и Украјина. Неки код нас говоре да је пола Америке супер, други – да је пола Америке – бескорисни талог

Извор: Факти

АМЕРИКАНЦИ никада нису овако писали о својој земљи и свом државном врху. Ни са стране лидера и медија партије која није на власти.

За илустрацију, ево како коментатор утицајног (Доналду Трампу наклоњеног) телеканала Fox News упоређује Џоа Бајдена и Владимира Путина. Бајденове Сједињене Државе и Путинову Русију:

„Наши медији су тврдили да је Путин болестан, али је његов интервју са Такером Карлсоном показао да су све те инсинуације извлачене из (мађионичарског) шешира. А реално: наш председник, Џо Бајден, понаша се чудно – њуши децу и тврди да је комуницирао са покојницима.

Бајден тако, а руски председник Владимир Путин пуна два сата даје интервју Такеру Карлсону. Очигледно је да су сви извештаји о Путиновом лошем здрављу исто толико натегнути колико и извештаји о Бајденовом добром здрављу.

Владимир опет грми историјским чињеницама и знањем светске историје, док се наш председник распада у реалном времену. Да бисте пронашли јачи контраст, морали бисте да ставите некога баш страшног поред мене.

Путина су код нас називали убицом, диктатором, пропагандистом, али се руски лидер – за разлику од Џоа Бајдена – свакако не може назвати неспособним ни за шта.

Свет је управо добио још једну илустрацију за овај контраст.

Имамо у Путину имамо лукавог противника, а Русија у Бајдену – изгубљеног и збуњеног.

Један лидер интерпретира историју своје земље током неколико векова, док други деци њуши косу деце и разговара са покојницима.

Бајденови треба да се захвале медијима што су оволико дуго штитили јавност од истине о Џоу. А истовремено без краја и конца писали о Путиновим мистериозним болестима, његовим дрхтавим ногама и наводном срчаном удару. Медији су чак тврдили да има двојника.

Џо би боље изгледао да се то односило на њега.

Поставља се питање: како Бајден може да се одупре Путину ако не може да се носи ни са глутеном?

Поврх свега, захваљујући Џоу, наша земља је унутар себе раздвојена безмало колико Русија и Украјина.

Неки код нас говоре да је пола Америке супер, други – да је пола Америке – бескорисни талог.

Путин води рачуна о националном идентитету, као о нечему веома важном. После оног од синоћ (појаве Карлсоноцог интервјуа са Путином и Бајденовог обраћања нацији) постало је очевидно – да идентитетом треба да се позабавимо и ми.

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар