Одабрано Свијет

Једна од главних црначких паравојски у САД тражи да Тексас постане држава без бијелаца

АМЕРИЧКИ ЛИБЕРАЛИ ВОДЕ ЗЕМЉУ КАДА ХАОСУ – ГРАЂАНСКОМ И РАСНОМ РАТУ
  • По југоисточним државама САД крстари „црна полиција“ покрета No Fucking Around Coalition чије име све говори. Чине је бивша војна лица, и то искључиво црнци. Обучени су у црно, носе црне маске, наоружани су сачмарицама и полуаутоматским пушкама. Сматра се да је вођа NFAC Велики мајстор Џеј чије је право име Џон Фицџералд Џонсон
  • То је бивши је војник, репер, ди-џеј и продуцент, а такође и независни председнички кандидат. Идеологија NFAC је чисти коктел расизма и сепаратизма
  • Своје бојовнике има и „ставља на располагање и радикална организација Нација Ислама са седиштем у Атланти, а и они траже од белаца да се покају и им плате за „векове угњетавања. Нација Ислама нема никакве везе са традиционалним исламом и званично је проглашена за јерес. Њена главна идеја је да су сви белци потомци ђавола
  • И чланови белачких организација „Три посто, „Поносни момци“ и „Амерички вук редовно тренирају и пуцају, патролирају границом са Мексиком и `чешљају` улице са намером да заштите трамписте, хришћане и белце од црних екстремиста
  • Полиција Чикага је усред крвавих побуна Black Lives Matter покушала да се ослони на латиноамеричку нарко-банду Latin Kings чији су чланови убрзо почели да своде рачуне са афроамеричким конкурентима, да их убијају и да им проваљују у куће и пљачкају породице
  • Ослободилачки фронт младих Портланда чине деца, а воде га тинејџери. Његови „војници“ разбијају излоге, пале аутомобиле и куће, нападају полицајце, туку и пљачкају пролазнике

Аутор: Викторија НИКИФОРОВА

ЈЕДНА од главних новина Бајденове администрације  је смањење расхода на полицију.

У САД је финансирање чувара реда и закона у рукама влада савезних држава. Стога је у „плавим“ (демократским) државама иницијатива кренула „на ура“, а у „црвеним“ (републиканским) засада је коче.

Међутим, cancel culture већ је широм САД лишила полицију потребног броја људи, ставила јој брњицу, подвргла сталним оптужбама и моралном линчу.

Полицајци се већ плаше да на јавним местима (ван службе) буду у униформама јер се плаше да ће бити нападнути. Плаше се и да хапсе обојене насилнике.

Амерички полицајци масовно напуштају службу, а нико их не замењује.

У недостатку полицијских патрола, аматерске паравојне групе излазе на улице америчких градова.

Њихови слогани су веома различити. Циљеви још различитији: неки су за белце, неки за црнце, неки за Латиноамериканце, неки за „анархију – мајку поретка“, а неки једноставно „пљачкају, пију, одмарају се“.

Једно их спаја: све су то снажни, добро грађени мушкарци (ретко жене) у панцирима, скривених лица, а на себи носе невероватну количине ватреног оружја.

На пример, по југоисточним државама шестари „црна полиција“. То су наоружане јединице покрета прелепог имена No Fucking Around Coalition чије име довољно говори.

Чине је бивша војна лица, и то искључиво црнци. Обучени су у црно, носе црне маске, наоружани су сачмарицама и полуаутоматским пушкама.

Сматра се да је вођа NFAC Велики мајстор Џеј, што је звање позајмљено од масона.

Право име му је Џон Фицџералд Џонсон. Бивши је војник, репер, ди-џеј, продуцент, а такође и независни председнички кандидат.

Велики Мајстор Џеј – у првом плану (са шеширом)

Идеологија NFAC је чисти коктел расизма и сепаратизма.

Према Великом Мајстору Џеју, америчке власти треба да државу Тексас дају својим црним грађанима како би одатле могли да протерају све белце и створе властиту државу са блекџеком и BLM.

„Црна милиција“ NFAC се држи као да обезбеђује скупове за права Афроамериканаца. У ствари, пропагира своју идеологију за време великих државних празника попут Празника рада или Празника независности, изазивајући сукобе и застрашујуће белце.

Великог Мастора Џеја развлаче по судовима, али његова организација напредује и нуди чланство свим Афроамериканцима.

Црни пантери, наследници злогласне терористичке организације из шездесетих година 20. века, нису нигде нестали.

Појавили су се и Нови црни пантери (међу којима је био и Мика Џонсон, који је пуцао у пет полицајаца 2016. године).

На сцени је иоружана парамилиција Ново црно ослобођење.

Своје бојовнике има и „ставља на располагање и радикална организација Нација Ислама са седиштем у Атланти.

Све у свему, наоружани црнци чувају црне активисте и скупове на којима се хистерично захтева од белаца да се покају и им плате за „векове угњетавања.

Нација Ислама нема никакве везе са традиционалним исламом и званично је проглашена за јерес. Њена главна идеја је да су сви белци потомци ђавола.

Members of the Black militia group all dressed in black, and all were armed.

Наоружаним црним националистима супротстављају се белци – такође наоружани до зуба.

Чланови белачких организација „Три посто, „Поносни момци“ и „Амерички вук редовно тренирају и пуцају, патролирају границом са Мексиком и крстаре улицама са намером да заштите трамписте, хришћане и белце од црних екстремиста.

Полиција Чикага је усред крвавих побуна Black Lives Matter покушала да се ослони на латиноамеричке нарко-банде. Међутим, Latin Kings су убрзо почели да своде рачуне са афроамеричким конкурентима, да им проваљују у домове и пљачкају им породице.

Током само једне ноћи убијена су два црнца. То је полицију присилило да одустане од услуга бандита.

Веома особене паравојне јединице никле су у главном граду америчке анархије Портланду и око њега.

Највећи град Орегона живи под демократском влашћу, па у њему бујају најрадикалније левичарске идеје.

Образовни систем те америчке државе званично је усвојио „петогодишњи план за постизање равноправности“, а „Критичка расна теорија“ утувљује се у млађарији буквално још у вртићима.

Прошле године су у време протеста у Портланду на фотографијама виђана и деца четири или пет година која су носила плакате „Јеби полицију“.

Ове године Портланд је постао познат по „Деци војницима“ – тинејџерским бандама које су тукле људе по улицама. Ти напади се изводе под чисто политичким слоганима.

Та „децасе противе „расизму“, „сексизму“, „полицијској бруталности“ и „еколошкој неодговорности“.

Ослободилачки фронт младих Портланда чине деца, а воде га тинејџери. Његови „војници“ разбијају излоге, пале аутомобиле и куће, нападају полицајце, туку и пљачкају пролазнике.

Прошлог лета се истакнути локални активиста Мајкл Рејнол на свим демонстрацијама појављивао са својом 16-годишњом ћерком. Увек са напуњеном пушком, а ћерка са бејзбол палицом.

Тата је на крају убио локалног Трамповог присташу, дао се у бекство и био убијен. Кћерка је наставила да „протестује“

Портландски црвени гардисти-тинејџери тврде да се боре против расизма, глобалног загревања и државног насиља. А таквог насиља у том граду напросто нема јер је полиција добрим делом већ расформирана, а делом потпуно деморалисана.

Друштвена неједнакост? Ни то није разлог јер је Портланд богат и напредан град. Ту чак нема ни расизма.

Црно је само око пет посто становништва, а већина насеља је чисто бела.

Притом је у Портланду сваке године све мање Афроамериканаца, град им је једноставно прескуп.

(сажета верзија текста)

http://fakti.org/alter-america/jedna-od-glavnih-crnackih-paravojski-sad-trazi-da-teksas-postane-drzava-bez-belaca

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар