Свијет

Мандић: Дође ли до изневјеравања изборне воље народа – блокираћемо цијелу Црну Гору

УПОЗОРИО И АБАЗОВИЋА И ЂУКАНОВИЋА ДА ЋЕ ТО БИТИ – ДОСАД НЕВИЂЕНИ ПРОТЕСТИ
  • Милан КНЕЖЕВИЋ: Демократски фронт неће никакве коалиције са ДПС. То смо саопштили и лидеру СНП Владимиру Јоковићу

ЈЕДАН од лидера Демократског фронта /ДФ/ Андрија Мандић најавио је да ће тај политички савез организовати „никад виђене протесте у Црној Гори“, уколико буде изневјерена народна воља, након што је најављена могућност формирања мањинске владе уз подршку ДПС-а.

Нико неће злоупотријебити Цркву. Блокираћемо цијелу Црну Гору и послаћемо снажну поруку јавности, како домаћој, тако и међународној“, изјавио је Мандић на конференцији за новинаре у Подгорици.

Он је нагласио да предстоји „одлучна борба“.

Упозоравали смо наше колеге из парламентарне већине, али, нажалост, међу бројним људима тамо преовладава динарски менталитет“, рекао је Мандић, лидер Нове српске демократије.

Предсједник ДНП-а Милан Кнежевић рекао је да је ДФ учинио све, али да су били велика жртва у ранијем периоду.

Он је нагласио да у ДФ-у још чине све да дође до договора. „Уколико не дође, излазимо на протесте“, додао је Кнежевић.

Рекао је и да ДФ неће правити никакве коалиције са ДПС-ом и да су то данас саопштили илидеру СНП-а Владимиру Јоковићу.

Ја сам се гушио у сузавцу и бјежао од гумених метака, а СНП 25 година касније бира између Момира Булатовића и Мила Ђукановића. Морам поручити да је Момир живљи данас, живљи него ли идеја Мила Ђукановића. Ђукановић је кривац за све што се дешава. Обавијестили смо /потпредсједника Владе у оставци и лидера покрета УРА/ Дритана Абазовића о свему“, поручио је Кнежевић.

Он је истакао да Ђукановић не може остати на функцији предсједника државе и да треба тражити пријевремене изборе за предсједника.

Кнежевић је рекао да народу неће забрањивати да долазе са тробојкама на протесте.

Ми смо са том заставом извојевали побједу. Ја се поносим тим. Нећемо антисрпски наратив. Идемо са крстовима и блокираћемо саобраћајнице“, закључио је Кнежевић.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар