Свијет

Маск: Сорош жели да уништи само ткиво наше цивилизације јер мрзи човјечанство

УПОЗОРИО ДА ЊЕГОВА ФОНДАЦИЈА „ОТВОРЕНО ДРУШТВО“ НЕ ДЈЕЛУЈЕ СА ДОБРИМ НАМЈЕРАМА
  • Прошлог новембра, колумниста The American Thinker Брајан Каменкер упозорио је да Сједињеним Државама не управља амерички предсједник Џо Бајден, већ „мрежа организација милијардера Џорџа Сороша“

Извор: Факти

СВЈЕТСКИ познати и признати амерички бизнисмен Илон Маск оцијенио је да амерички милијардер Џорџ Сорош мрзи човјечанство.

„Он жели да уништи само ткиво наше цивилизације“, написао је Маск на свом Твитер-налогу.

Према његовим ријечима, фондација „Отворено друштво“, чије филијале пружају финансијску подршку групама цивилног друштва широм свијета, не функционише са баш добрим намјерама.

Дан раније се по западним друштвеним мрежама проширила гласина да је 92-годишњи Џорџ Сорош преминуо од посљедица срчаног удара. Међутим, он сам се убрзо огласио ријечима да је „и жив и здрав“.

Џорџ Сорош

Прошлог новембра, колумниста The American Thinker Брајан Каменкер упозорио је да Сједињеним Државама не управља амерички предсједник Џо Бајден, већ „мрежа организација милијардера Џорџа Сороша“. Указао је да Бајден „очигледно пати од деменције“, па да није могао сам да потпише „десетине крајње радикалних декрета“.

Говорећи о сорошевским организацијама, напоменуо је да су људи тамо изузетно паметни и искусни, али да мрзе и Америку. А дошли су на власт са амбицијом да је задрже дуги низ година.

Фондација „Отворено друштво“ је, заправо, цијела мрежа донатора. Њен прокламовани циљ је промовисање правде, образовања, здравствене заштите и независних медија. Има огранке у 37 земаља. Заправо: групе фондова како у појединачним земљама тако и у читавим макро-регионима, каква је Иницијатива за отворено друштво за Западну Африку.

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар