Одабрано Свијет

Медведев: Мир поводом Украјине биће под условима Русије, а не ЕУ и Америке

МОЖЕ ДОЋИ И ДО ФОРМИРАЊА МЕЂУНАРОДНОГ ТЕЛА ЗА ЗАПЛЕНУ НАОРУЖАЊА КОЈЕ САД ЛИФЕРУЈУ КИЈЕВУ
  • У тајним испорукама оружја, са заобилажењем свих ембарга, обично учествује значајан део вашингтонског Це-Ка. Узгред, «Поспани Џо» још је 80-их био члан сенатског спољнополитичког одбора. Тако да има велико искуство у тајним пословима на крви
  • Америчко оружје које се сада испоручује у Малоросију доћи ће у руке разних злочинаца широм света. Тачније, већ се шири увелико. И то под «покровитељством» администрације и обавештајних агенција Сједињених Држава. У ствари, Америка поново постаје спонзор међународног тероризма

Аутор: Дмитриј МЕДВЕДЕВ

НЕВЕРОВАТНЕ ствари се данас дешавају преко океана. Упркос прошлогодишњем фијаску са војном опремом вредном 85 милијарди долара, коју су бацили у Авганистану, Бела кућа наставља да неконтролисано лиферује оружје режиму у Кијеву који се налази у агонији.

Таква одлука се не доноси први пут. А то значи, како је говорио Мајаковски, да је то некоме потребно.

Кабулско-кандахарски корупционашки експерименти америчке војске су завршени, али мутне шеме за продају оружја трећим земљама нису. Оне донесе много «зелениша» (долара).

Упркос трулом хаосу у «Незалежној» (Украјини), испоруке «смртоносног метала» тамо функционишу као сат. Шта да се ради, Сједињеним Државама треба нови Авганистан, у који се вртоглаво претвара садашња Украјина.

Лоповски кратер усисава све скупље оружје.

У тајним испорукама оружја, са заобилажењем свих ембарга, обично учествује значајан део вашингтонског Це-Ка. Узгред, «Поспани Џо» још је 80-их био члан сенатског спољнополитичког одбора. Тако да има велико искуство у тајним пословима на крви.

Закључак је једноставан. Америчко оружје које се сада испоручује у Малоросију доћи ће у руке разних злочинаца широм света. Тачније, већ се шири увелико. И то под «покровитељством» администрације и обавештајних агенција Сједињених Држава.

У ствари, Америка поново постаје спонзор међународног тероризма. Не искључујем да ћемо касније заједно са одговорним државама морати да размотримо могућност стварања посебног механизма за истрагу ове труле завере.

А могуће је размишљати и о формирању посебног међународног тела за заплену америчких `поклона` који искачу сад тамо сад онамо.

Русија ће, упркос свему, остварити све постављене циљеве.

И биће мир. Под нашим условима. А никако под условима о којима трубе у Европи и за океаном политички импотенти који су се погубили.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар