Одабрано Свијет

Медведев обзнанио за шта се Русија бори у Украјини и свету и у чему је њена – сакрална моћ

«НАПУСТИЛИ СУ НАС НЕКИ УПЛАШЕНИ И КОРИСТОЉУБИВИ ПАРТНЕРИ – ПЉУЈЕ НАМ СЕ ПО ЊИМА»
  • Русија је огромна и богата земља. Не требају нам туђе територије, имамо свега у изобиљу. Али, постоји наша земља, земља која нам је света, на којој су живели наши преци и на којој данас живи наш народ. Земља коју никоме нећемо дати. Ми штитимо наш народ. Боримо се за сав свој народ, за своју земљу, за своју хиљадугодишњу историју
  • Боримо се против оних који нас мрзе, који забрањују наш језик, наше вредности, чак и нашу веру, који шире мржњу према историји наше Отаџбине.Против нас данас је део света који умире. Са те стране је и гомила лудих нациста-наркомана, као и од њих заблентављени и застрашени народ, а и велики чопор паса који лају из западне псетаре
  • Ми смо сада у прилици да све своје непријатеље пошаљемо у ужарени пакао, али то није наш задатак. Ми у својима срцима слушамо Створитељеве речи и покоравамо им се. Те речи и одређују наш свети циљ. А наш циљ је да зауставимо врховног господара пакла, без обзира које име да користи: Сатана, Луцифер или Иблис

Извор: Факти

БИВШИ председник и премијер РФ – Дмитриј Медведев који је сада заменик Владимира Путина на положају председника националног Савета безбедности – честитао је сународницима Дан народног јединства.

Његова честитка је све само не рутинска и церемонијална. Читајте:

„За шта се боримо?

Русија је огромна и богата земља. Не требају нам туђе територије, имамо свега у изобиљу. Али, постоји наша земља, земља која нам је света, на којој су живели наши преци и на којој данас живи наш народ. Земља коју никоме нећемо дати.

Ми штитимо наш народ. Боримо се за сав свој народ, за своју земљу, за своју хиљадугодишњу историју.

Ко се бори против нас?

Боримо се против оних који нас мрзе, који забрањују наш језик, наше вредности, чак и нашу веру, који шире мржњу према историји наше Отаџбине.

Против нас данас је део света који умире.

Са те стране је и гомила лудих нациста-наркомана, као и од њих заблентављени и застрашени народ, а и велики чопор паса који лају из западне псетаре.

Са њима су шаролики чопор грокћуће кезмади и кратковидих малограђана пропале Западне империје којима од дегенерисаности слине теку низ браду.

Они немају веру и идеале, осим опсцених навика које су сами измислили и стандарда двосмислености које намећу, поричући морал дарован нормалним људима.

Стога смо, уставши против њих, стекли сакралну моћ.

Где су наши стари пријатељи?

Напустили су нас неки уплашени партнери – пљује нам се по њима. Јер, то нису ни били наши пријатељи, већ само случајни сапутници, који су нам се шљамчили да се окористе.

А кукавички издајници и похлепни пребези збрисали су у далеке земље – нека им кости труну у туђини. Нема их међу нама, постали смо јачи и чистији.

Зашто смо дуго ћутали?

Били смо слаби и опустошени злим временом, али смо се ослободили сна који лепи очи и суморне измаглице последњих деценија у коју нас је гурнула пропаст некадашње Отаџбине.

Друге земље су чекале наше буђење јер су их силовали господари таме, робовласници и тлачитељи који сањају своју монструозну колонијалну прошлост и жуде да задрже своју власт над светом.

Многе земље већ дуго не верују у њихове глупости, али их се и даље плаше. Ускоро ће се потпуно пробудити. А када се трули светски поредак сруши, затрпаће многотонском гомилом својих крхотина све своје бахате жреце, крволочне адепте, подругљиве слуге и глупе манкурте.

Шта је наше оружје?

Оружја бивају разна.

Ми смо сада у прилици да све своје непријатеље пошаљемо у ужарени пакао, али то није наш задатак. Ми у својима срцима слушамо Створитељеве речи и покоравамо им се.

Те речи и одређују наш свети циљ.

А наш циљ је да зауставимо врховног господара пакла, без обзира које име да користи: Сатана, Луцифер или Иблис. Јер, његов циљ је смрт. А наш циљ је – живот.

Његово оружје је афектирајућа лаж.

Наше оружје је Истина.

Зато је наша ствар права.

Управо зато ћемо победити!

Срећан Празник!

 

1 коментар

  • Живела Русија! Ми Срби смо бројчано много мали али духовно смо велики. Шаљемо вам сву нашу енергију да вас подржи да коначно срушимо сатану са трулог трона. Истина и првда увек побеђује!
    Јака Русија, слободна Србија!

Кликни овде да поставиш коментар