Одабрано Свијет

Медведев: Русија може да се носи са целим Западом и да уништи НАТО пакт

И ВАШИНГТОНУ И КИЈЕВУ ПОРУЧИО ДА РФ У УКРАЈИНИ ЈОШ НИЈЕ УПОТРЕБИЛА СВУ ВОЈНУ МОЋ
  • Нагласио: „Русија још није искористила цео свој арсенал могућих средстава за уништење. И није гађала све могуће непријатељске циљеве по насељеним местима. Не само из наше урођене људске доброте. За све постоји време“

Извор: Факти

РУСИЈА још није употребила сва расположива средства из свог арсенала за уништавање, поручио је и Западу и Кијеву заменик председника Савета безбедности РФ Дмитриј Медведев.

„Из разлога очигледних за све разумне људе, Русија још није искористила цео свој арсенал могућих средстава за уништење. И није гађала све могуће непријатељске циљеве по насељеним местима. Не само из наше урођене људске доброте. За све постоји време“, нагласио је.

Медведев је оценио да се само Руска Федерација бори против НАТО и западног света, додајући да је „само Русија у стању да уништи не само моћног непријатеља него и непријатељске савезе“.

И додао на крају:

„Да, Русија се сама бори против НАТО-а и западног света. Дакле, било какве паралеле са прошлошћу су нетачне или условне. А заиста можемо уништити и непријатељске савезе“.

Ово се, дакако, односило на НАТО.

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар