Одабрано Свијет

Медведев: Западне земље које подржавају Украјину чине – нацистичку коалицију

„У КИЈЕВУ ВЕЋ ГОВОРЕ ДА СВЕ РУСЕ ТРЕБА ПОЗВАТИ НА ОДГОВОРНОСТ, А ТО ЈЕ ВЕЋ БИЛО, ЗАР НЕ?“
  • Упозорио сународнике: „Не смемо се препуштати слатким сновима како ћемо се једног дана са њима помирити и живети као велика полиаморна породица са небинарним половима“

ЗАМЕНИК председника Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев позвао је да се руководства западних земаља које подржавају Украјину третирају као нацистичка коалиција.

Медведев је на свом Телеграм каналу указао да лидери бандеровске Украјине све више говоре о потреби да се „сви Руси позову на одговорност”. Нагласио је да под „Русима“ подразумевају целокупно становништво Руске Федерације, без обзира на националну припадност.

Додао је: „Овако је негде већ било, зар не?“

У наставку је подсетио да Кијев сада подржавају безмало све „главе“ западних земаља, укључујући САД, Канаду, Британију, Немачку, Француску, Италију, Пољску, скандинавске земље, балтичке државице, Јапан, Аустралију и Нови Зеланд.

„Сви су они директни и очигледни саучесници нациста и треба их третирати као лидере земаља нацистичке коалиције. Не смемо да се препуштамо слатким сновима како ћемо се једног дана са њимапомирити и живети као велика полиаморна породица са небинарним половима“.

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар