Одабрано Свијет

Михалков на Криму: Специјална операција је и наш рат против Антихриста

УПОЗОРИО: РУСИЈА НЕЋЕ ИМАТИ БУДУЋНОСТ АКО ИЗДА ВЛАСТИТУ ПРОШЛОСТ И ВРЕДНОСТИ
  • На свечаној седници Државног савета Крима посвећеној 10-годишњици поновног уједињења полуострва са Русијом рекао: Русија се бори против новог поретка који јој се намеће већ 30 година. Циљ тог тродеценијског наметања био је да се Руси одрекну сопствених корена и вредности и прихвате наметнуто као нешто чему теже

Извор: Факти

СЛАВНИ руски филмски редитељ Никита Михалков је на свечаном седници Државног савета Крима посвећеној 10-годишњици поновног уједињења полуострва са Русијом, оценио је да специјална војна операција у Украјини има већи и узвишенији циљ него што се мисли.

„То је рат против Антихриста, против Сатане. Русија се бори против новог поретка који јој се намеће већ 30 година“.

У наставку је додатно разјаснио:

„Циљ тог тродеценијског наметања био је да се Руси одрекну сопствених корена и вредности и прихвате наметнуто као оно чему треба да теже“.

Михалков је нагласио да Русија не може да има будућност ако изда властиту прошлост и открио да је поносан што је његова земља имала смелости да устане против „цивилизованог света“.

Додао је да Крим за Русију има сакрални значај јер је, иако мултинационалан, руски по духу:

„Тако ће бити даље. Љубав није гледање једно у друго, већ – гледање у истом правцу. Ми гледамо у истом правцу. Стога сам уверен, када је специјална операција у питању, да немамо другог избора осим да победимо“.

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар