Одабрано Свијет

Нетањахуова супруга бацила хљеб са сољу којим је са мужем дочекана у Кијеву

ВИСОКЕ ГОСТЕ ИЗ ИЗРАЕЛА ДОЧЕКАЛЕ ТРИ ЛИЈЕПЕ ДЈЕВОЈКЕ У НАРОДНОЈ НОШЊИ
  • Израелски премијер Бењамин Нетањаху одломио комадић хљеба, `умочио` га у со и ставио у уста. Потом је нови комадић понудио супрузи Сари, али га је она бацила на црвени тепих на којем су дочекани
  • Израелски политиколог, бивши Нетањахуов консултант Бени БРИСКИН: Инциденти са Сариним учешћем догађали су се и раније. Она је, благо речено, неуравнотежена жена која слабо влада собом. Муж, на жалост, и не покушава да је обузда

СУПРУГА израелског премијера Бењамина Нетањахуа – Сара – направила је скандал у авиону којим су летјели за Кијев.

А убрзо потом – за вријеме дочека који им је приређен у главном граду Украјине – још један: бацила је хљеб са сољу који су јој понудиле дјевојке у украјинској народној ношњи.

Сара је у авиону изрибала капетана авиона компаније „Ел Ал“ зато што је није поздравио „са дужним респектом“.

Потом је хтјела да „упадне у пилотску кабину“, али јој то није дозволило обезбјеђење.  То је Сару Нетањаху још више разбјеснело.

А у Кијеву, кад су супрузи Нетањаху изашли из авиона – дочекале су их три дјевојке са хљебом и сољу и поздравиле.

Израелски премијер је одломио комадић хљеба, `умочио` га у со и ставио у уста.

Потом је нови комадић понудио Сари, али га је она бацила на црвени тепих на којем су дочекани.

Израелски политиколог, бивши Нетањахуов консултант Бени Брискин, изјавио је да су се `инциденти` са Сариним учешћем догађали и раније:

Она је, благо речено, неуравнотежена жена која слабо влада собом. Муж, на жалост, и не покушава да је обузда. Она је један од његових највећих проблема, а то у Кијеву им се догодило удред изборне кампање код куће. То ће покушати да искористе сви Нетањахуови изборни ривали. Поготово што се појавио анти-нетањаху тренд“.

Израелски премијер – коме је домаћин нови украјински предсједник Владимир Зеленски – боравиће у посјети Украјини и сутра.

И Зеленски је Јевреј.

Као и одлазећи украјински премијер Владимир Гројсман.

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар