Видео Одабрано Свијет

Око камере: Испоставило се да „Путинов дворац“ није дворац, да нема ничег што му је приписано

НЕМА АКВА-ДИСКОТЕКЕ, НЕМА НАРГИЛА-БАРА, УНУТРАШЊИ РАДОВИ ТЕК СУ ПОЧЕЛИ...
  • Новинари онлајн издања Mash успели су да са камером уђу у „Дворац“ у Геленџику. И, испоставило се да „Дворац“ има завршену само фасаду, да нема ни улазну капију, а да је све остало – тек на старту и да ће све бити завршено за пет до шест година
  • Mash-овци су избројали 16 идентичних бетонских соба, а не месту где (по филму Наваљног) треба да буде наргила-бар – затекли су простор у којем се радници преслваче. Нема ни императорског орла ни круне са Зимског дворца…

ЗАПАД на све начине обезбеђује ветар у леђа филмованом квазиистраживању о „Путиновом дворцу“ код Геленџика, на обали Црног мора.

Објавио је да је преко видео-хостинга YouTube „Путинов дворац“ за неколико првих дана видело преко 100 милиона људи. Руски лидер је одмах изјавио да та грађевина нема везе ни са њим ни са његовом породицом, а сада се испоставља и да „дворац“ – није дворац.

Новинари онлајн издања Mash успели су да са камером уђу у „Дворац“ у Геленџику.

И, испоставило се да „Дворац“ има завршену само фасаду, а да је све остало – тек на старту. Нарочито унутрашњи радови.    

Толико на старту да је Mash сазнао да ће све бити завршено за пет до шест година.

Испоставило се да мајстори који раде не знају ко је инвеститор, то јест – за кога раде.

Новинар Mash је снимљене кадрове пропратио речима:

„Оне који дођу у дворац дочекује главни улаз без капије које једноставно нема. Нема ни императорског орла ни круне са Зимског дворца. Ово је прилично лако описати: бетон на све стране, све је у нултој фази градње.

Mash-овци су избројали 16 идентичних бетонских соба, а не месту где (по филму Наваљног) треба да буде наргила-бар – затекли су простор у којем се радници преслваче.

Испоставило се и да нема „аквадискотеке, а да радници то место називају фонтаном, али ни она не ради.

Камера је ухватила и упозорења „утичнице не раде“.

Mash је посведочио да унутар „Дворца“ има доста радника, да се могу срести на сваком кораку. Али, да је све још далеко од „дворца“.

На Западу вероватно ни после овога неће одустати од „Путиновог дворца“, као ше нису устукнули ни милиметар када се утврдило да је текст из тог „филма“ највероватније написан на енглеском, па потом био – местимично и траљаво – преведен на руски.

Пре Mash-овог уласка у „дворац“ онлајн ресурс који финансирају Американци „Пројект“ – успео је да објави да Путин у „Дворцу“ проводи све више времена и да се у њему састаје са „блиским људим“ и да објекат зато има и – казино.

Јасно је да палату гради неко врло богат. Или више богаташа.

Све остало је провокација срачуната на подгревање протестних расположења у Русији, са поруком: Путин вам је украо пензије и тим новцем себи саградио дворац“…

http://fakti.org/media.menju/oko-kamere-ispostavilo-se-da-putinov-dvorac-nije-dvorac-da-nema-niceg-sto-mu-je-pripisano

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар