Видео Одабрано Свијет

Појавио се видео који свједочи да је турски лидер Ердоган озбиљно болестан

ВИДНО ЈЕ СМРШАО, А ХОДА ТЕШКО, УСПОРЕНО И НЕСИГУРНО
  • О здрављу турског предсједника дуго се шушка: те да има рак, те епилепсију и срчане проблеме који су га сустигли са годинама
  • Турска полиција прогони тридесетак људи који су на друштвеним мрежама писали о предсједниковом лошем здравственом стању. Неки су чак и #olmus (умро)

РЕЏЕП Тајип Ердоган објавио је – не тако давно – да му је Алија Изетбеговић „Босну оставио у аманет“. Али, изгледа да ће он убрзо морати да реши – коме ће Турску оставити у аманет.

О здрављу турског председника дуго се шушка: те да има рак, те епилепсију и срчане проблеме који су га сустигли са годинама. А сада се појавио видео-снимак који сведочи да „носилац аманета“ има озбиљне здравствене проблеме.

Видљиво је како успорено, несигурно и тешко хода.

Помало нагнуто напред и кратким спорим корацима, али – не старачким.

Направио их је свега неколико, али – довољно да више не може бити сумње да је турски лидер у озбиљним здравственим проблемима. А с обзиром на структуру и природу власти у Турској – Ердоганови проблеми биће и проблеми његове земље.

Тога као да је свесна и свита која му се муњевито приближила већ после неколико (снимљених) корака.

Шта је остало ван кадра – може да се замисли.

Ердоган је приметно смршао, мало му фали до тетурања.

Код њега више нема ништа од држања и хода здравог мушкарца коме је веома стало да оставља утисак самоувереног снажног вође.

Индикативно је да турска полиција прогони тридесетак људи који су на друштвеним мрежама писали о председниковом лошем здравственом стању. Неки су чак и #olmus (умро).

Независно од свега, Ердоган се све ређе појављује у јавности.

http://fakti.org/gloria-mundi/pojavio-se-video-koji-svedoci-da-je-turski-lider-erdogan-ozbiljno-bolestan

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар