Свијет

Путин пред препуним стадионом „Лужњики“: Када смо заједно, нико нам не може ништа!

ОДРЖАН ВЕЛИКИ МИТИНГ-КОНЦЕРТ ПОДРШКЕ УЧЕСНИЦИМА СПЕЦИЈАЛНЕ ОПЕРАЦИЈЕ
  • Владимир ПУТИН: „У овом моменту се воде борбе на нашим историјским територијама за наше људе. Наши војници се јуначки и храбро боре. Поносимо се њима. У њихову част трипут ура. Они треба да чују наше поздраве. Данас их подржава читава земља“

НA стадиону Лужњики у Москви одржава се велики концерт „Слава браниоцима отаџбине“ посвећен подршци учесницима специјалне војне операције. На стадион је стигао и предсједник Русије Владимир Путин.

– Данас у оквиру специјалне операције окупили смо се на овом празничном догађају, а у овом моменту се воде борбе на нашим историјским територијама за наше људе. Наши војници се јуначки и храбро боре. Поносимо се њима. У њихову част трипут ура. Они треба да чују наше поздраве. Данас их подржава читава земља – рекао је Путин обраћајући се окупљенима.

Путин је нагласио да цијели народ брани отаџбину.

– Када смо заједно, нико нам не може ништа. За јединство руског народа! – рекао је Путин, док су окупљени скандирали „Русија, Русија, Русија“.

Гледаоцима су подијељени тробојна ћебад и руске заставе, а споља су постављени видео-бимови за оне који нису могли да уђу на стадион.

Ту су и пољске кухиње у којима се дијели бесплатни топли чај, каша и кобасице.

Уочи концерта окупљене забављају познати руски и бјелоруски умјетници.

(Спутњик)

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар