Одабрано Свијет

Рудан: Ево какву Хрватску имамо, пи*ка нам материна!

СЕСТРА СТРПАЛА СЕСТРУ У ЗАМРЗИВАЧ, ЖУПАН ГОДИНАМА ПРЕБИЈАО СУПРУГУ...
  • Отац на Пагу преко ограде балкона бацио своје четворо дјеце. Четрнаестогодишњи дјечак покушао заклати мајку. Отац пребио четрнаестогодишњу дјевојчицу и отео јој новчаник… Има нас око четири милијуна. Мањи смо од многих свјетских градова. То страву и ужас чини још језивијима

Пише: Ведрана РУДАН

ОТАЦ је на Пагу преко ограде балкона бацио своје четворо дјеце. Портали вриште. Посебно је истакнуто, отац није са Пага, „дошљак” је бацио дјецу.

Кренула је расправа је ли Вировитица у Међимурју или Славонији. Заборавила сам гдје је Вировитица јер је Хрватска луда земља у сваком свом дијелу.

Има нас око четири милијуна. Мањи смо од многих свјетских градова. То страву и ужас чини још језивијима.

Сестра је стрпала сестру у фризер, тамо се покојница смрзавала годинама. Четрнаестогодишњи дјечак покушао је заклати мајку. Отац пребио четрнаестогодишњу дјевојчицу и отео јој новчаник.

Жупан, угледни политичар, годинама је пребијао супругу, суди му се, он је и даље угледни политичар. Осуђени ратни злочинац, велештовани хрватски генерал који је хладнокрвно жени пуцао у главу, успјешни је бизнисмен, њежни супруг и отац.

Министар обране, дјелује попут љутитог дјечачића, од Израела је наручио авионе који ће нас бранити од… Никад нисмо чули од кога ће нас бранити старе израелске канте које нисмо успјели у злату платити јер су се умјешали Амери.

Док је патуљак договарао „обрану” врхунски хрватски војни пилот наручене је авионе успоредио са пичком ислужене амстердамске курве.

Хало? Ало? Има ли кога дома?

Дјеца у осмогодишњим школама међусобно се пребијају, средњошколци убијају. Наша предсједница подстакнута клањем у школама на бујне груди навлачи ружичасту мајицу, на њој пише „Вршњачко насиље престаје овдје!” Престаје гдје? На сисама предсједнице опсједнуте дијетом, периком, гардеробом и ловом на нови мандат?

http://fakti.org/hrvati/evo-kakvu-hrvatsku-imamo-pika-nam-materina

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар