Одабрано Свијет

Руски војни аналитичари загонетно најављују „добре вести са фронтова“

МИХАИЛ ОНУФРИЕНКО: БИЋЕ ИХ НАРЕДНИХ ДАНА, АЛИ НЕКА ИХ САОПШТИ МИНИСТАРСТВО ОДБРАНЕ РФ“
  • Реално, пред падом су Бахмут, Авдејевка и Марјинка. За Укре који их бране – све већи проблем руске авио-бомбе од пола тоне. Руски авиони их „испуштају“ док су изван досега украјинске ПВО, а оне потом као једрилице лете по 30-40 километара према задатом циљу
  • „Нови оптимизам“ исијава и председник парламента Крима Владимир КОНСТАНТИНОВ: „Ситуација иде ка завршетку сукоба, који се неће окончати миром, већ потпуним губитком власти над земљом од стране кијевске хунте. Урушиће им се фронт. Пашће нацистичко дрво које су дуго гајили. Русија ће повратити контролу над својим историјским територијама. То ће се десити ближе јесени“

Извор: Факти

РУСКИ војни аналитичари почињу да најављују „скоре добре вести са фронтова“.

Један од њих – Михаил Онуфриенко, са смешком задовољства на лицу – рекао је: „Биће их наредних дана. Али, нека их саопшти Министарство одбране РФ“.

Како тренутно ствари стоје, пред падом је Бахмут (Артјомовск), који неки већ називају „џиносвком машином за млевење украјинског војничког меса“. Упркос томе што је у њему, по проценама, још увек око 10.000 војника кијевског режима.

Пред падом је и суперутврђена Авдејевка – након што су руске снаге преузеле контролу над Каменком (утврђена предстража североисточно од ње) и почеле да Укре потискују из Первомајског. Чим се то догоди – и Авдејевка ће бити фактички опкољена.

Пред падом је и Марјинка. Украјинци се још некако држе само на њеној западној периферији. Али, и за њене браниоце су све већи проблем руске авио бомбе од пола тоне.

Руски авиони их „испуштају“ док су изван досега украјинске ПВО, а оне потом као једрилице лете по 30-40 километара према задатом циљу.

„Нови оптимизам“ исијава и председник кримског парламента Владимир Константинов.

Владимир Константинов

Он је управо оценио да ће се украјински сукоб завршити „потпуним губитком власти кијевске хунте“, а прекретница ће се догодити „већ ове године“.

Он победу Русије сматра „унапред предодређеном“:

„Ситуација иде ка завршетку сукоба, који се неће окончати миром, већ потпуним губитком власти над земљом од стране кијевске хунте. Урушиће им се фронт. Пашће нацистичко дрво које су дуго гајили“.

Константинов предвиђа да ће Русија „повратити контролу над својим историјским територијама“:

„То ће се, уверен је, десити ближе јесени. Много тога ће се поклопити, али ће пресудна бити дејства наше војске која је ће потпуно у својим ратним чизмама. Моја комуникација са момцима на линији фронта ме убеђује да ће се догађаји развијати управо на овај начин“.

Начелник здруженог генералштаба Оружаних снага САД генерал Марк Мили признао је да сумња да ће Кијев бити у стању да поврати све територије које је Украјина изгубила.

 

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар