Одабрано Свијет

Шеф мафије у Филаделфији: Моји људи су попунили 300.000 гласачких листића за Бајдена

ТРАМП НАЈАВИО „ВАЖНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ О ИЗБОРНОЈ ПРЕВАРИ У ЏОРЏИЈИ“
  • Градоначелник Филаделфије, демократа Џим Кени, негирао организовање изборне преваре. Међутим, Џоуи Мерлино, чији је надимак Мршави Џоуи, изјавио да је за свој `допринос` Бајдену добио три милиона долара и да је спреман да говори о тој превари пред судом и у Конгресу САД

ДОНАЛД Трамп најавио је да ће ускоро бити објављена важна информација која се, како је навео, односи на изборну превару у Џорџији.

Стиже важна информација о изборној превари у Џорџији. Будите у току!, написао је Трамп на Твитеру.

Џорџија је послије ручног пребројавања гласова потврдила у петак изборне резултате по којима је Џо Бајден победио у тој америчкој савезној држави.

Према тим резултатима, Џо Бајден је освојио 2.474. 507 гласова, а Трамп 2.461.837.

Међутим, нешто потенцијално још важније за Трампа везано је за другу америчку савезну државу – Пенсилванију.

Џоуи Мерлино, шеф криминалне заједнице Филаделфије, главног града те државе, признао је да је током председничких избора у Сједињеним Државама наредио да се фалсификује 300 хиљада гласачких листића у корист Џоа Бидена.

Мерлино, чији је надимак Мршави Џоуи, рекао је да су му представници штаба кандидата Демократске партије за председника САД у ноћи пред изборе дали празне листиће, да су изнајмила две куће на периферији Филаделфије где су његови сарадници три дана испуњавали те листиће у корист Бајдена.

Потом су ти `папири` убачени у кутије и однети у градски центар за бројање гласова.

Тако је Бајден добио 300.000 гласова. Уз најдиректнију помоћ и асистенцију мафије.

Градоначелник Филаделфије, демократа Џим Кени, негирао организовање изборне преваре. Међутим, Мршави Џоуи, који је за свој `допринос` добио три милиона долара, спреман је да говори о овој превари пред судом и у Конгресу САД.

http://fakti.org/alter-america/sef-mafije-u-filadelfiji-moji-ljudi-su-popunili-300000-glasackih-listica-za-bajdena

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар