Свијет

Трамп и Путин се ипак срећу ове јесени, само – у Москви

ГЛОБАЛИСТИ ИЗНУДИЛИ ОДЛАГАЊЕ ДОЛАСКА РУСКОГ ЛИДЕРА У ВАШИНГТОН, АЛИ СЕ ПРЕРАНО РАДОВАЛИ
  • Руски лидер америчком колеги из Јоханесбурга понудио да посјети Русију, а Бијела кућа – преко своије портпаролке Саре Сандерс – муњевито објавила да је Доналд Трамп спреман да посјети Москву и да нови сусрет са Владимиром чека са нестрпљењем
  • У Вашингтону ће се наредних дана поново сви антитрамповци дићи на „ноге лагане“. Многи ће тући у ову тачку: предсједник САД нема право да се среће са Путином док се не разјасни о чему је са њим тајно разговарао у Хелсинкију

ЛИДЕРИ Русије и Сједињених Држава – Владимир Путин и Доналд Трамп – срешће се ове јесени!

Само: не у Вашингтону, као што је амерички лидер био објавио, већ у – Москви.

Трамп се по повратку из Хелсинкија нашао под вишедневном канонадом својих унутрашњих противника либерала-глобалиста, па је био принуђен да саопшти да ће руског колегу позвати у посјету САД чим у његовој земљи престане „лов на вјештице“. А то је потенцијално значило – и кроз годину-двије.

Зато му је Путин из Јохансебурга, гдје је присуствовао самиту БРИКС-а, `подигао лопту за смеч` и он је ту прилику искористио.

Предсједник РФ је рекао:“Спремни смо да позовемо предсједника Трампа у Москву. Добио је позив, причао сам са њим о томе. И ја сам спреман да идем у Вашингтон“.

И, `смеч` је услиједио.

Бијела кућа је преко своје портпаролке, Саре Сандерс, саопштила да је предсједник САД „отворен за посјету Москви пошто му је руски колега Владимир Путин упутио позив“.

Притом је прецизирала и да Трамп „са нестрпљењем очекује да прими предсједника Путина у Вашингтону послије Нове године“.

Наредних дана ће Москва, нема сумње, упутити и званични позив  Трампу да посјети ове јесени Русију.

Путин је у Јоханесбургу указао да и он и Трамп желе нови сусрет.

У Вашингтону ће се наредних дана поново сви антитрамповци дићи на „ноге лагане“.

Многи ће тући у ову тачку: предсједник САД нема право да се среће са Путином док се не разјасни о чему је са њим тајно разговарао у Хелсинкију.

Оживјеће оптужбе о издаји националних интереса и велеиздаји…

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар