Одабрано Свијет

Трамп у затвору у Фултону службено сликан као криминалац, али се потрудио да изгледа „пркосно“

У ЗАТВОРУ СЕ ЗАДРЖАО 20 МИНУТА, А УЗ $200.000 КАУЦИЈЕ ПУШТЕН НА СЛОБОДУ ДО СУЂЕЊА (БЕЗ ОГРАНИЧЕЊА)
  • Његов син – Доналд Трамп Млађи – одмах покренуо кампању продаје мајица, шоља, качкета и постера са затворском фотографијом свог оца. Ту политичку-бизнис акцију почео је слоганом „Ослободите Трампа!“. Објавио је да ће сав приход од продаје тих и других „сувенира“ бити дониран Фонду за правну одбрану и борбу против тираније и лудила који трају пред нашим очима“

Извор: Факти

ДОНАЛД Трамп је постао једини председник САД који је у америчком затвору – у Фултону у Џорџији – службено сликан као да је криминалац.

Такви снимци се у његовој земљи зову „магшот“, а он је искуство са својим формалним хапшењем и 20 минута проведених у затвору назвао „ужасним“.

Из фултонског затвора је изашао без икаквих ограничења кретања, али – након што је положио 200.000 долара кауције.

Два сата касније, признао је да никад није чуо за реч „магшот“ и нагласио да „таквим стварима“ не уче на Вортонској пословној школи коју је завршио.

Трамп приликом три претходна „процедурална хапшења“ није био магшотован.

Своје четврто хапшење назвао је „тужним за Америку“ и објаснио да се приликом сликања потрудио да изгледа пркосно.

Трамп се у затвору у Фултону нашао поводом оптужбе да је покушао да утиче на изборе 2020. у држави Џорџија.

Екс-председник САД  је у Џорџији оптужен по 11 тачака, међу којима су „фалсификовање“ и навођење званичних лица да прекрше закон и заклетву.

Његов син – Доналд Трамп Млађи – најавио је одмах кампању продаје мајица, шоља, качкета и постера са затворском фотографијом свог оца. Ту политичку-бизнис акцију почео је слоганом „Ослободите Трампа!“

Објавио је да ће сав приход од продаје тих и других „сувенира“ бити дониран Фонду за правну одбрану и борбу против тираније и лудила који трају пред нашим очима“.

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар