Свијет

Трамп увјерен да наредне двије године он треба да влада Америком

СМАТРА ДА ТРЕБА УКИНУТИ УСТАВ САД ДА БИ БАЈДЕНОВА ПОБЈЕДА БИЛА ПРОГЛАШЕНА НЕЗАКОНИТОМ
  • На својој друштвеној мрежи Truth Social објавио: Треба ли одбацити резултате предсједничких избора 2020. и прогласити правог побједника или одржати нове изборе? Велика превара овог типа и њене размјере омогућавају укидање свих правила и регулација, чак и оних која се налазе у Уставу

БИВШИ амерички САД Доналд Трамп позвао је на укидање америчког Устава како би се преокренули резултати предсједничких избора 2020. године, односно како би био враћен у Бијелу кућу на функцију предсједника.

– Треба ли одбацити резултате предсједничких избора 2020. и прогласити правог побједника или одржати нове изборе? Велика превара овог типа и њене размјере омогућавају укидање свих правила и регулација, чак и оних која се налазе у Уставу – објавио је Трамп на друштвеној мрежи Truth Social.

Он је оптужио велике технолошке компаније за сарадњу са Демократском партијом.

– Оснивачи Америке нису жељели и не би одобрили лажне изборе – написао је Трамп, објавио је Си-Ен-Ен.

Трампова објавила стиже након објаве интерних мејлова Твитера који показују да се у тој компанији расправљало о томе треба ли на тој друштвеној мрежи дозволити објаву текста „Њујорк поста“ о материјалима нађеним у лаптопу Хантера Бајдена, сина америчког предсједника Џозефа Бајдена.

(Срна)

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар