Одабрано Свијет

Трампу сад приписују и да је цепао и у WC-шољу Беле куће бацао „државне папире“

ОКО ТЕ ОПТУЖБЕ ВРТИ СЕ РЕКЛАМНА КАМПАЊА ЗА НАЈНОВИЈУ АНТИТРАМПОВСКУ КЊИГУ
  • Аутор књиге „Човек уверености“ је колумниста антитрамповског The New York Times Меги Хаберман. Објављивање је планирано за 4. октобар, месец дана пре конгресних међуизбора
  • Објашњење је понудио познати амерички новинар Роб КАРСОН који упозорава да су Американци добили „касни Совјетски Савез“: „Уместо официра КГБ-а који прате људе, ми имамо друштвене мреже које раде то исто. Демократска партија и Бајден покушавају да створе Министарство дезинформација (мисли на Савет за борбу против дезинформација). ФБИ и порески органи постали су оружје против Американаца. Уместо листа Правда, имамо Фејсбук и Јутјуб“

ВЛАДАЈУЋА гарнитура америчких демократа чини све што може да присталице Доналда Трампа, који су апсолутно доминантна струја унутар Републиканске партије, прикаже опасним по Сједињене Државе.

Паралелно демонизује самог Трампа, покушавајући да га оптужи за велеиздају и покушај организовања државног преврата. У тој функцији је био и јучерашњи упад око 100 агената ФБИ у Трампову вилу Мар-а-Лаго у Палм Бичу, на Флориди.

Трајао је пуних девет сати и завршио се и обијањем личног сефа екс-председника САД.

Хајка на Трампа, са намером да буде изведен пред суд како се не би могао 2024-те поново кандидовати за шефа државе, већ добија хаоливудски замах и колоритност.

Позната америчка новинарка, колумниста антитрамповског The New York Times, Меги Хаберман, почела је да промовише своју књигу о Доналду Трампу „Човек уверености“.

Објављивање је планирано за 4. октобар, месец дана пре конгресних међуизбора, унапред је јасно да ће између њених корица бити све што може да компромитује Трампа. Рекламна кампања, која је већ кренула, сада се врти око фотографије са папирима које је бивши председник наводно – да би их се отарасио – бацио у свој лични тоалет у Белој кући.

На објављеним сликама се види нека врста WC-шоље са комадићима папира, на њима је нешто исписано руком.

Читаоцима се сугерише да је Трамп тако уништавао неке државне документе, а нема, наравно, објашњења како је Меги дошла да ту субверзивну работу слика…

Објашњење је понудио познати амерички новинар Роб Карсон (не бркати се са Такером Карлсоном) који упозорава да су Американци добили „касни Совјетски Савез“.

„Уместо официра КГБ-а који прате људе, ми имамо друштвене мреже које раде то исто. Демократска партија и Бајден покушавају да створе Министарство дезинформација (аутор мисли на Савет за борбу против дезинформација). ФБИ и порески органи постали су оружје против Американаца. Уместо листа Правда, имамо Фејсбук и Јутјуб“.

Карсон закључује: „Американцима је забрањено да износе мишљење другачије од мишљења Демократске партије. О безмало свим питањима: Ковид-19 и лаптопу Хантера Бајдена,` руском мешању у изборе`, Антифи, BLM, трансродним особама…“

http://fakti.org/alter-america/trampu-sad-pripisuju-i-da-je-cepao-i-u-wc-solju-bele-kuce-bacao-drzavne-papire

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар