Одабрано Свијет

У САД продају мајице са авионом са којег падају Авганистанци-колаборанти

НИСУ ИХ ПРИМИЛИ У АВИОН У КОЈИ СУ УКРЦАЛИ И СВОЈЕ ПСЕ, А ИПАК ЈЕ УЗЛЕТЕО - ПОЛУПРАЗАН
  • У продају су пустили и црне и беле мајице са том „сценом“ – са подругљивим потписом: „Кабулски падобрански клуб“ – која је сведочанство америчког моралног пада! По цени од 21,95 долара
  • Вашингтон Авганистанцима, који су му служили, обећава да ће добити понижавајуће безначајан број америчких виза – и то у време када хиљаде илегалних миграната из Јужне Америке свакодневно долазе у Сједињене Државе. За њих је граница отворена, а визе им нису потребне
  • Амбасада САД је крајем јуна и почетком јула у Кабулу – у земљи са најсуровијој представи о полним односима организовала „Месец ЛГБТ-гордости“. У исто то време је шеф америчког  здруженог генералштаба Марк Мили у Конгресу САД реферисао како се у копненим снагама те земље изучава „критичка расна теорија“ — лажна наука која тврди да су Афроамериканцы супер, а бели Американци битанге и расисти.  И шта, генерале, поможе ли вам `критичка расна` Авганистану?

Аутор: Викторија НИКИФОРОВА

АМЕРИЧКИ партнери освајају све нове дубине моралног пада.

Сви су видели како су хиљаде Авганистанаца, бежећи од Талибана, покушале да се пробију до авиона, а како су амерички војници хладнокрвно на њих пуцали.

А огромни војно-транспортни авион полетео је једва до пола пун.

Нека места су заузели службени пси – Американци воле животиње.

Само неколико Авганистанаца успело је да се ухвати за стајни трап тог авиона. Њихова судбина била је страшна.

Приликом слетања, људски остаци су пронађени у комори са трапом. Најмање двојица несрећника пала су са авиона и срушила се у смрт. Њихов пад се може видети на снимку са мобилног телефона неког Американца који је изговорио: „О мој Боже“.

Али, након само неколико дана, у Сједињеним Државама су пуштене у продају црне и беле мајице са тим авионом са којег падају људи!

Још са подругљивим потписом: „Кабулски падобрански клуб“!

По цени од 21,95 долара.

Застрашујући снимци из Кабула подсетили су цео свет како су пре двадесет година, 11. септембра, очајни Американци искакали из кула близнакиња њујоршког Светског трговинског центра – да не би изгорели живи.

Ко год да је стајао иза тог терористичког напада људима по свету било је тих Американаца искрено жао.

Нико није играо на њиховим гробовима. Нико није правио мајице које приказују њихово падобранство из Кула близнакиња.

Светска заједница чак се била помирила са америчком инвазијом на Авганистан – са том тужном и лудачком епопејом која је САД коштала билион долара, а Авганистан десетина хиљада живота.

Вашингтон Авганистанцима обећава да ће добити понижавајуће безначајан број америчких виза – и то у време када хиљаде илегалних миграната из Јужне Америке свакодневно долазе у Сједињене Државе.

За њих је граница отворена, а визе им нису потребне.

Иначе, амбасада САД је крајем јуна и почетком јула у Кабулу – у земљи са најсуровијој представи о полним односима организовала „Месец ЛГБТ-гордости“.

У исто то време је шеф америчког  здруженог генералштабаМарк Мили у Конгресу САД реферисао како се у копненим снагама те земље изучава „критичка расна теорија“ — лажна наука која тврди да су Афроамериканцы супер, а бели Американци битанге и расисти.

И шта, генерале, поможе ли вам критичка расна Авганистану?

За двадесет година окупације, Сједињене Државе су кроз Авганистан, који је мањи од Тексаса, `провукле` око билион долара.

Да је бар десети део те суме био употребљен за добро Авганистана – тој земљи би већ завидели сви на Блиском истоку.

Међутим, тај новац су разграбили сами Американци. У томе су ништа мање ревносно учествовали и Америма блиски Авганистанци.

Све је било као што је сада у Украјини.

http://fakti.org/alter-america/u-sad-prodaju-majice-sa-avionom-sa-kojeg-padaju-avganistanci-kolaboranti

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар